Komarčkov čaj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

NeylaJ -> Komarčkov čaj (30.1.2011 19:25:47)

Pozdravljene!

Zanima me ali dam lahko komarčkov čaj oz sirup za krče preventivno? Stara je tri mesece in jo včasih malo napenja, pretiranih krčev nima, ji pa že nekaj časa dajem komarčkov čaj. Najprej sem ji dajala na žličko, zdaj pa že na flaško ( cca 2x 50 ml/dan). Mislim, da ne more bit kej narobe, a ne?

Putka -> RE: Komarčkov čaj (30.1.2011 20:20:29)

Zgleda da ji paše, torej kar dajaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lipikica -> RE: Komarčkov čaj (30.1.2011 22:12:49)

naša tudi ima 3 mesece in sem ji začela dajat čaj- kumina, janež, po flaši, prej po žlički. dajem ji pa le takrat ko vidim da ima krče. če ne, ne. koliko ga popije pa ne vem , ji ga pa ne dam dosti no, kajti ji kar kmalu zaleže.

ManUr -> RE: Komarčkov čaj (31.1.2011 11:26:35)

Mi imamo mesec in pol staro puncko in ji nardim komarckov čaj- blagi. ko se naje na dojki ali pa kdaj vmes med obema hranjenjema z veseljem popije par požirkov. Po umivanju pa skoraj vedno 20-30 ml.
posledicno ima tudi manj krcev in fejst polulane plenicke, prebava je ok. Jaz mislim da ji ne skodi in če je žejna naj pac pije.

lipikica -> RE: Komarčkov čaj (1.2.2011 11:02:40)

meni je svetovalka za dojenje rekla da čaja raje ne preveč, ker lahko otrok dobi tudi drisko po preveliki količini in da ker popije preveč čahja, posledično tudi mleka manj. ker ne naša mala se rodila z m,ajhno težo ji res ne dajem veliko čaja, raje več dojim da prodobi na teži. sedaj pri 3 mesecih ji dajem malo več, ma še tzo, je malo čaja no.

honey -> RE: Komarčkov čaj (1.2.2011 13:12:27)

Naš je star 1 mesec in mu kar dajem čaj, kolikor ga pač želi spiti. Spije ga približno 50 ml čez cel dan, ker mu očitno okus ni preveč všeč. Je pa na AM, tako da mogoče je tudi bolj žejen in mu paše pač par požirkov čaja. Drugače mu pa med mleko mešam čaj od Milupe, ki je proti krčem. Vsebuje pa janež, kumino in ne vem točno kaj še. Tisto je pa res ogabnega okusa in ga samega sploh noče piti. Ampak pomaga pa.

Stran: [1]