lorella224 -> Barve v stanovanju (30.1.2011 16:19:22)
|
Pozdravljeni, s fantom opremljava stanovanje, kar pomeni povsem prazno, nimava pohistva,zacenjava iz nic..mene mucijo barve. Zato vas prosim za nasvete, ideje... Dnevna soba- bo v povezavi s kuhinjo in jedilnico. Kuhinja bo bela (visoki sjaj), stoli prav tako beli, miza-se ne vem, v dnevni pa dvosed,trosed,enosed-bele barve ali bez, regal za tv bo cimbolj enostaven in povsem bel. po tleh pa imava parket. Zelo mi je vsec rdeca barva in bi jo zelela imeti v stanovanju, veliko sem prebrala o rdeci- da je zelo agresivna, energicna, mocna in po drugi strani ce jo znas lepo vnesti v prostor je lahko zelo lep in prijeten, vesel prostor. Torej kako se vam zdi: -je smiselno imeti eno steno pobarvano v rdeco, druge belo- je to stena kjer je tv ali stena kjer je kavc-ali to ni pomembno? -naj bo ta stena raje bordo rdeca, pa imas lahko se druge rdece dodatke v dnevni- rdece povstrcke, belo-rdeco svetilko, rdeca pregrinjala -ali je vseeno bolje imeti bele stene in samo rdece dodatke -kako lahko potem prebarvas ostali del stanovanja...das lahko v kuhinjo namesto ploscic po steni rdeco barvo s steklom, ki je sedaj nadomestil ploscice- tako bi se dnevna in kuhinja tudi barvno povezovale ali je prevec rdece? -lahko hodnik pobarvas rumeno in spalnico oranzno?ali je spet prevec barv za eno stanovanje? Bela nama je zelo vsec. Ampak z barvami bi rada dala malo zivljenja stanovanju. Da ne bo vse belo, prevec dolgocasno...ali se na dolgi rok bolje izplaca tako? Kakrsnekoli ideje, nasveti, predlogi...dobrodosli! Hvala
|
|
|
|