majchi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Glede na to, da za prekmalu rojene otroke podaljšajo dopust, ali je to možno tudi za prepozno rojene? O f a k, dej reci, da se hecaš???? Nisi edina s takim primerom in šef ti je dolžan koriščenje starega dopusta omogočiti do konca junija. Če ne ti, ne mož ne moreta vzeti dopusta, potem se uporabi babi servis oz. se najde varuško, če babic ni na razpolago. Sicer bi pa to morala misliti prej, ne pa tik pred zdajci. če ima kdo kakršnekoli informacije glede tega, bom zelo hvaležna za pomoč, ker mi sploh ni jasno, kaj naj naredim. Razen privat varstva seveda, ampak v vsakem primeru se mi zdi, da je še premajhen. A za v vrtec je dovolj star, za v privat varstvo pa premajhen Veš kaj, očitno nismo vsi tko blazno pametni, kot ti. res ne vem, čemu cela vrstica " "?!?!Glede na to, da sem si ravno zaradi takega primera pustila cel mesec dopusta za rezervo, res ne vem, zakaj to ne bi bilo možno. Mogoče pač ne ravno pod imenom "podaljšana porodniška"... Sicer je pa bilo zmenjeno, da koristim dopust ob izteku porodniške oz. dopusta za nego in varstvo otroka, pa se je šef ta teden spomnil, da mi ga ne bo dal-t.j. dober teden pred iztekom. Sicer pa, Benika, drugič, če misliš komentirat vsaj preberi kaj piše. Napisala sem , da se mi v vsakem primeru ne zdi dovolj star-ne za vrtec ne za privat varstvo. Prosila sem pa za pomoč, ne pa da se norca delaš!!!
|