urbancek -> Tašče (11.8.2005 23:09:25)
|
Moja tašča in tast - kakor kdaj, včasih v redu, včasih pa za pokozlat, predvsem velja to za tasta. Glede tašče pa niti sama ne vem točno. Ne razumeva se najbolje pa tudi slabo ne. V življenje se nama ne vtika, punci je merkala, ta malega pa ji ne dam, saj sem zaradi otrok ostala doma, da zanje skrbim in je NE potrebujem. Ko sem jo potrebovala pa je bila ali "bolna" ali pa zaposlena z vsemi svojimi mogočimi in nemogočimi aktivnostmi. Mi je šla že prav pošteno na živce, ko je bilo potrebno delati, je bila tako grozno bolna, čez pol ure pa je že letela z avtom, da se je kar kadilo od nje. Sedaj pa mi nekaj očitajo predvsem moj :love:, da sem nesramna, ker jim ne pustim ta malega. NE, NE in NE. Mogoče sem krivična, pač tako čutim, če me pa ne razumejo je pa to prav njihov problem in ne moj. Jaz imamo svoje otroke lahko sama BREZ NJE. Ona je svoje popustila in raje letala po svetu, tako, da so si morali sami kuhati, pa naj še sedaj. Skratka čim manj jo vidim, raje jo imam. Saj normalno kontaktirava, kaj več pa z njo niti ne želim imeti. Že samo ko pišem o njej sem vsa pikasta, ker se z mojim stalno nekaj zapenjava zaradi nje. Lp
|
|
|
|