Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: predlogi za romantične filme 30.1.2011 12:58:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ravno včeraj sem gledala tega ta novega Love and Other Drugs in je v tvojih kriterijih. Jake Gyllehall in una bejba - Hathaway (ki ma prevelike zobe, usta in oči ) p.s. men je bil sicer totalno beden, samo ta film res ni moj stil, tako da.. Jaz sem ga tudi včeraj gledala pa mi je bil dolgočasen in brezvezen.
|
|
RE: predlogi za romantične filme 30.1.2011 14:32:54
|
|
|
|
mateyka
|
ja, tale Love and other drugs ima tudi kar en kup hudega karanja..
|
|
|
|
RE: predlogi za romantične filme 30.1.2011 16:32:15
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa oni...ne morem se spomnit naslova...igrata Julia Roberts in Nataly Portman....
|
|
RE: predlogi za romantične filme 30.1.2011 16:39:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa oni...ne morem se spomnit naslova...igrata Julia Roberts in Nataly Portman.... Closer?
|
|
RE: predlogi za romantične filme 31.1.2011 18:22:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa oni...ne morem se spomnit naslova...igrata Julia Roberts in Nataly Portman.... Closer? a to je lezboidni film?
|
|
|
|
RE: predlogi za romantične filme 31.1.2011 18:25:42
|
|
|
|
ZARA
|
Pomoje ne bi spadal v to kategorijo. http://www.youtube.com/watch?v=OS-SLbjLTNA
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?