biba88 -> RE: Trije majhni otroci (30.1.2011 18:16:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lili* O moj bog, ena sama preračunljivost.........Jest mislem, da če si parterja želita tretjega otroka, naj ga imata...kot starš vedno strmiš k temu da obvaruješ svoje otroke, tudi finančno gledano, po najboljših močeh..... Razmišljat kaj bo čez 3, 5 , 8 let je bedarija, še za jutri ne vemo kaj bo.... Letalske karte, smučanje....kr neki, nimamo vsi enakih interesov, želja..... Nisem nikoli letela z letalom, nikoli ne bom, si ne želim, pa so moji starši prepotovali Avstralijo, Malezijo, Ameriko....jest pa sem ostala doma pri starih starših, na lastno željo (sem bila stara 15)....smučanje no way...pa so mi kupili smučasko opremo, nisem hotla niti s šolo it na teden smučanja...hočem povedati, da smo si različni in imamo različne interese, zato naj se vsak odloča na podlagi svojih izračunov in želja........ In ja jest sem rada hodila v gozd in še vedno hodim, to sem počela pri 17ih, to počnem tudi zdaj 10let kasneje.......lahko bi hodila na fax (moja starša sta oba diplomirala), pa sem se odločila, da se po srednji šoli zaposlim, ustvarim družino, imam dva otroka, imamo dve solidni plači(povprečje) in sedaj sem se odločila iti na fax in si ga bom ob delu plačala sama, torej starši nimajo nič s tem stroškom, imamo svoje stanovanje 80m2....živimo lepo. Sicer vsi želimo našim otrokom najbolje, vsi si želimo, da diplomirajo....ampak se moramo zavedati tudi tega da bodo naši otroci lahko tudi delavci, smetarji, čistilke.....kar ravno tako ni nič slabo, ker je vsako delo častno, vsi pač nikoli ne bomo direktorji, imeli diplomo....itd. Mal sem zabluzila, pač moje razmišljanje.... Odločajte se sami, ne na podlagi drugih.... kako lepo napisano se ćist strinjam itak ne vemo kaj bo jutri...danes imamo lahko imenitno službo z ne vem kolk plače živimo na veliki nogi nasljednji trenutek smo brez denarja....na žalost ne vidimo v prihodnost in mislim da ni preveč zdravo se PREVEČ (malo se moramo) obremenjevati z dolgoročno prihodnostjo
|
|
|
|