nov avto??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

arielca -> nov avto??? (10.8.2005 11:52:57)

Pri nas mamo ta mesec v načrtu nakup novega avtomobila. :bravo::bravo: Prej sva mela z lubijem vsak svojega, zdej mava pa oba ful blizu službi in sva ugotovila, da bi bil en avto popolnoma dovolj. In moj lubi zdej ful navija za veeeliiik avto (karavan), ker je praktičen, pa stvari za :duda: bova brez problemov spakirala,... Mene je pa strah velikega avtomobila, ker sem mela zdej ful dolg twingota in sploh ne vem, kako se bom navadla. Sicer nisem ne vem kako slaba voznica, ampak za po mestu je majhen avto res bolj praktičen. No, v glavnem jst navijam za cliota, ampak že vnaprej vem, da bo en kup jamranja zaradi premajhnega prtlažnika.

Zdej me pa zanima vaše mnenje pa kakšne vaše izkušnje.

Seven* -> nov avto??? (10.8.2005 11:55:47)

Mi imamo poleg 206-tke se Skodo Fabio Combi. Pa se ta dva avtomobila sploh ne moreta primerjati. S Skodo sva tako zadovoljna.. Pa podaljsana je, tak da je en manjsi karavan. Res dober avto!!! Sploh za taksno ceno!! Saj vem, vsi imajo predsodke, ker je pac SKODA. Ampak pojdita ga polegat in vsaj malo peljat..

Teni_ -> nov avto??? (10.8.2005 11:56:38)

Jaz sem vedno govorila, da take krave velike jaz ne bom znala vozit. Kaj ne, še 10X boljše se peljem kot v malem avtu. Evo, kaj sem jaz vozila prej: izpit sem delala na ibizi, potem sem vozila maminega yuga, potem pa ford fiesto, vmes pa še punta, ker sva to imela. Ko pa se je Teja rodila, pa je bilo potrebno kupit kaj večjega. Zdaj imava karavana, pa ga več ne bi menjala, edino mogoče še za kakega enoprostorca. Lp,Mojca:nosecka:

JASNA D -> nov avto??? (10.8.2005 11:57:02)

Brez zamere - ampak za družino z majhnim otrokom se mi Clio res ne zdi pametna izbira. Tudi jaz sem podobnega mnenja kot tvoj mož. Midva sva pred tremi meseci nabavila drug avto s katerim se vozim večinoma jaz (tudi v mesto), pa ni problemov - se hitro navadiš.

Jasna

Anonimen -> nov avto??? (10.8.2005 11:59:02)

Mi imamo laguno karavana. Kupila sva jo pa, ko sem bila noseča - jaz sem takrat še imela lupota. Pa sem se takoj navadila.

Blink1 -> nov avto??? (10.8.2005 12:01:07)

Tudi meni ni problem s Cliota (ta starega) presedlati na Laguno karavan:bravo::bravo: ZAKON!!!! Še prehitro se navadiš na dolžino....Moj :love: že jamra, ko mora v službo s "staro krtijo" kot pravi mojemu Cliotu....Hja...tak ti to je:)-

CatJa -> nov avto??? (10.8.2005 12:01:51)

Ma ja, twingo je res zakon za po mestu, jaz sem ga imela 7 let, letos pa sem zamenjala za laguno, ki je precej dolga, pa sem se takoj navadla. Ce drugega ne, vsaj zasvicas ne pri parkiranju, ker ima servo volan :)- Bos vidla, da se bos hitro navadila.

total -> nov avto??? (10.8.2005 12:04:08)

Mi mamo Hyundai coupea in smo čist zadovoljni,prtlažnik dokaj velik,gre kar dost stvari not,čeprav je coupe,mlada družina športen avto:):)-

Anonimen -> nov avto??? (10.8.2005 12:05:02)

Aaaah, če praviš, da nisi ne vem kako slaba voznica, se boš vsakega navadila, kot bi mignil. Res.
Jaz sem zadnjič na servisu gledala enega rabljenega Fiata, letnik 2000, pa je bil 800.000 SIT. Pa tak napol terenec. Sem pozabila, kako se modelu reče, ampak mi je bil zelo všeč. Sem se kar malo zaljubila, čisto mimograde. Aja, ni imel pa klime, zato pa je bil tako poceni.

Mateja* -> nov avto??? (10.8.2005 12:12:41)

Boš videla, na boljše se ni problema navadit. Jaz sem šla iz twingota na Kangooja. Zakon, ti rečem.

m jana -> nov avto??? (10.8.2005 12:15:23)

Midva sva imela vedno en avto-mali! Potem pa je prisel sine in smo kupila enega velikega! Se lazje ga je vozit! Sedaj pa smo 4 in imamo dva: enga velikega in enega malega! Zakon! Gres kam hoces!

Pajaca -> nov avto??? (10.8.2005 12:24:10)

Jaz pa mojga avta ne bi dala stran... oz če bi mi moj reku, da bomo namesto dveh malih imeli enega velikega, bi mu rekla ja ja kar sanjaj. Torej bi menjala en avto za velikega, drugega bi pustila.

Kljub temu, da si na porodniški avto še vedno rabiš, pa čeprav so službe blizu. Nama se tolikokrat zgodi, da morava oba nekam it, da sploh ne razmišljam o tem da bi mela le en avto.

Drgač pa men ni panika... avto je avto, se usedeš pa pelješ. Majhen al pa velik. Jaz tolkokrat pridem s tamalim domov, pa se sam presedem, pa še vem ne kdaj prešaltam na to da mam velik avto.

Anonimen -> nov avto??? (10.8.2005 12:28:22)

Midva mava cliota. Lani smo bli z mojimi starši skupi na morju, pol so mi pa še nečakinjo :love:(9 let) pripeljali, nazaj je šla pa z nama. Sva misla, da bo treba dvakrat peljat. Skor, no. Kriza. Komi sva najine in njene stvari not spravla, pa ni blo nobenga vozička. Moj je sicer ves čas ropotal, da kaj rabim 10 parov čevljev s sabo :((ni jih blo tok), ampak je šlo komi.
V glavnem NE CLIOTA!!!!! Čeprav je super avto drugač.:bravo:

Polonca H. -> nov avto??? (10.8.2005 13:07:19)

Verjemi da se na večji in zraven še boljši avto navadiš čisto brez problema. Mene je bilo full strah večjega avta. Potem pa sem šla na poskusno vožnjo. Ves strah se je razblinil. Bilo je kot da ga vozim že od nekdaj. Tako da kar veselo v nakup.

SABILA -> nov avto??? (10.8.2005 13:14:53)

nimam otrok ampak glede straha ti pa povem, stara sem dobrih 18. let , izpit em naredila decembra lani, in sem v avto šoli vozla golfa Iv, doma me je čakala moja mazda 323 (str model), ati je mel twingota, ko sem mazdo prodala sem kupla puntota, in zdaj mama xsaro, vozla sem pa že caddya, unota, pa C5(tole je res ladja) ker sem mojga prodala in sem bla 3 tedne brez avta in mi ga je stric posodu, pa men ni blo problem vozit pa mam izpit 8mesecev!

če misliš da je clio velik avto nevem kakšen avto je zatebe majhen?:zmeden:
aja pa karavani so cenejši, pa prostornejši kot limuzine!

Anonimen -> nov avto??? (10.8.2005 13:17:35)

Evo, tale je meni všeč, sploh cena. Samo škoda, da ni klime.
http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?id=296960

arielca -> nov avto??? (10.8.2005 13:26:46)

hmm... po mojem nikoli nisem napisala, da je clio zame velik avto :zmeden2:.

Drugač pa moj :love: navija za passata, v igri pa so še škoda fabia combi, laguna grandtour, pa mogoče scenic (enoprostorc). Aja, pa klima je skoraj pogoj.

SABILA -> nov avto??? (10.8.2005 13:50:22)

pojdi gledat na stran avto.net

Gina -> nov avto??? (10.8.2005 14:01:50)

Jaz sem imela cliota, je res fajn avto, ampak samo za eno osebo. Za družino je občutno premajhen. V prtljažnik sem lahko spravila štirikolesni voziček samo v primeru, da sem eno kolo dol dala.:zmeden2:. Potem ni šlo nič (NIČ!) drugega več v prtljažnik. Nikakor ti ne priporočam nakup tako malega avta za družinski avto.
Na večji avto se pa navadiš kot bi mignil. 3x ga pelješ in si notri. Boš videla, še všeč ti bo.

baguSka -> nov avto??? (10.8.2005 14:12:04)

večji je boljši je :bravo::bravo:

sam ne vem že zakaj mam jst pol ta mejhna jajčka..:ups:

SABILA -> nov avto??? (10.8.2005 14:23:43)

ja baguSka večje je boljši je v vseh pogledih :)-:)-

baguSka -> nov avto??? (10.8.2005 14:32:44)

neeeee je pa kej manjšiga še boljšiga 8)

Annny -> nov avto??? (10.8.2005 19:44:04)

Jaz sem pa zato, da ima vsak svoj avto- sem bolj komot;)

Timotej -> nov avto??? (11.8.2005 8:24:24)

Sigurno se boš hitro navadila. Jst mam cliota, dva tedna nazaj pa smo zamenjali našega karavana za novo Xsaro Picasso, ki je kar velik in dolg avto, pa me je bilo na začetku kar malo strah, kako bo to šlo. Pa je super, zakon, prvi strah so pošli že po prvi uri vožnje, pa še , ko vzvratno parkiraš in se na 10 cm približaš drugemu avtomobilu ali kakšni drugi stvari (npr.Stop znak), začne neki tulit in utripat. Res je svetovna.Ti pa se nič ne boj, se boš ful hitr navadla. Ka pa tiste ženske, ko vozijo avtobuse???

Stran: [1]