Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krajše frizure - slikice 27.1.2011 20:26:27
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ma katera kak link od kakih lepih modnih frizurc? malo krajših, paž,...še malo krajše. Sem že gledala na netu pod kratke pričeske, foto,.. pa mi nobena ne pade v oko. Me je strah, dasi ne bom všeč, pol bom pa živčna Zdej mam lase maločez ramena in sem se naštufala si jih skozi likat, ker mam goste,... aja pa v poštev pridejo ravne za likat z likalnikom, ne ovčka stil, beee. Hvala.
|
|
RE: Krajše frizure - slikice 27.1.2011 20:48:30
|
|
|
|
blaža
|
Hvala hvala, se takoj lotim gledat :)
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.