Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 10:30:29
|
|
|
|
Grascakinja
|
Me pa moja pikica zelo rada preseneti na previjalni mizi... Zadnja potegavščina: slečem plenico (sveže izdatno pokakana :bravo: ), jo očistim in pustim malo, da telovadi nagica, potem jo lepo namažem s kremico in glej, hop cefizelj, pokaka se na previjalno, cel kup... pobira me od smeha :)-, medtem ko ponavljam vajo čisčenja, puščanja nagice in mazanja. Vzamem v roke plenico... in tudi pikica ponovi vajo.... kje je vzela ves ta kakec, ne vem.. no potem sem še 10 minut čakala, za vsak slučaj... :)- Prejšnjič pa je uspela spustit svoje orožje ravno, ko sem ji držala nogice v zrak in ji umivala ritko. Kdo bi si mislil, da če dvigneš rampo, otroški kakec nese čez pol spalnice in mimogrede umaže mamo, posteljo in tla :zmeden: Veliko veselje je tudi kakanje v brisčo, potem ko smo se skopali...;) SKRATKA, SAMO V PLENICE NE! Je zelo šparovna... Kako pa kaj pri vas???
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 10:39:40
|
|
|
|
Rabarbara
|
Tako daleč ravno ni neslo, je bilo pa blizu tega, da gre vse po meni... pa sem se uspela odmakniti...:)- Tudi pri nas je velikokrat tako, da smo že namazani s kremco, potem pa spustimo še malo, največkrat pa polulamo tako, da gre vse do majčke... LP
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 10:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa ni naš edini lump! Po novem mi vsak dan to naredi...pa še polula pol sobe (takšen krožni curek naredi, kot bi hotel zalivat travo) :) Pa sem previdna, tudi pleničko mu vržem čez raketo, ampak vedno najde nek način, da se heca z mano :)
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 11:11:17
|
|
|
|
sky
|
Mi smo na istem! Naša mala ima vedno polulano in pokakano plenico(tako da šparovna ni ravno, ker jo previjam na 3-4 ure)), vedno se polula, ko je odvita, v 95% primerov pa se vsaj 1x še pokaka zraven:)-. Imam pa problem, da se začne dreti, ko da bi ji kožo odiral, ko jo začnem nazaj povijat v vse tiste plenice (imamo široko povijanje):(. Tu pa je taka kriza, da nas bodo sosedje prijavili na socialo! LP,Saša
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 11:30:39
|
|
|
|
rainbow
|
haha, mi imamo še zdaj dokaz na steni - je poleg previjalna. saj potem se to umiri lp:rozica:
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 12:25:21
|
|
|
|
b.j.n.
|
pri nas imamo pa cele seanse srackanja, ki lahko trajajo tudi po dve uri in vec. zadnic sem v eni uri zamenjala 8 plenic in tale nas otrok nic ne spara in se pokaka ravno v tistem hipu, ko mu dam gor novo plenicko. pa kako zadovoljen obrazek ima, ko ga spet umivam. Fajn, ni kej
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 17:52:27
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, pri nas je tudi enkrat letelo cez pol sobe. Se dobro da je previjalna tako obrnjena, drugace bi morala se najino posteljo preoblacit. :)-
|
|
|
|
Mi smo sicer brez biološkega orožja... 10.8.2005 18:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: Pri nas je mami prvakinja o previjanju...povprečno tri plenice pokurim preden ena ostane sveža na riti :)- S tem, da jasno, moja majca med prsmi, tla in previjalka čist "prestreljena" :)- :)- Je moj :love: pogruntal, da mal nogice pokrčiš (še ko je :duda: v stari plenici - odpeti. Pa se pokaka...poprdka pa polula...tko jo pusti mal na luftu, pa bo takoj nardila tasvoje...samo moraš pa res tastaro plenico gor pustit :bravo: Pa sej veš, kako pravjo...veilk drekca...velik dnarja :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?