luka jan -> RE: plačevanje z moneto (28.1.2011 20:12:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: Felicita sem se navadla, zarad študentskih bonov in urbane... priročna zadeva, ker pač nikol ne pozabim mobitela IN denarnice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aha, za študentske bone vem da je nekje tekla debata o tem plačevanju z moneto, samo ne vem, ali je sedaj možno it na študentsko kosilo samo z mobitelom al je treba imet zraven še bon?[sm=zmeden.gif] Takrat ko sem jaz študirala študentarija sploh ni poznala mobitelov, bili so samo tisti navadni boni na katere si čakal tud po pol ure.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] zdej je samo še mobitel + gotovina. nobenega papirja več, hvala bogu - jest če sm čakala samo pol ure sm bla še vesela. A tudi daljše čakanje je mogoče? Jaz sem včasih skor znorela, itak se mi je vedno mudilo, potem pa gužva za umret. Sicer so pa to vseeno lepi spomini.[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Čisto hipotetično, kaj pa tisti študentje ki nimajo mobitela, kako pa stvar poteka tam? Verjamem da jih skoraj ni, pa vseeno je potrebno pomisliti tudi na to.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|