Neredna M (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nataša25 -> Neredna M (10.8.2005 10:08:05)

Pozdravljene!

Nekaj časa sem vas na forumu samo opazovala, danes sem si pa rekla, da je čas da se vam predstavim.

Z možem sva se pred časom odločila za :duda: in do danes je bilo brez uspeha. No je res, da nisem planirala vsak dan posebej, ker sem si rekla, ko bo bo. Od danes naprej bom pa projekt :duda: vzela bolj resno, tako da grem tudi danes v lekarno kupit Tifol.

Eno vprašanje, imam dokaj neredno M in zato glih ne morm natančno določiti plodnih dni. Prosila bi vas za malo nasvetov glede tega. Ciklus mi niha tudi za 10 dni. Imam tudi problem z belim tokom, zato se mi zdi da metoda spremljanja izcedka zame ni naj bolj zanesljiva.

Lp, nataša

Nyah* -> Neredna M (10.8.2005 10:11:21)

Ojla in dobrodosla med nami :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Kar se tice nerednih M ti povem takole: veliko nas je takih tukaj gor, pac ne mislimo na ovulacijo, ampak smo si rekle (in zdravniki tudi pravijo tako), da je treba z :love: vsaj na 2-3 dni redno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: (telovadit), pa ne bosta nic zamudila. Ker tudi merjenje temperature, spremljanje sluzi,..., ni zanesljivo, pri nekaterih ja, ampak smo si zelo različne in je težko reči. Nekatere zanopsikjo tudi takoj po M, nekatere takoj po M,...Ni pravila!

veliko sreče in da čimprej zagledata :roza::modri:!

Nataša25 -> Neredna M (10.8.2005 10:17:10)

Hvala!!!! Sem že malo bolj optimistična. :)

vampirka -> Neredna M (10.8.2005 10:24:21)

Nataša,

sicer v hrvaščini, ampak upam, da ti bo kaj pomagalo... http://www.mef.hr/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html

pa čimprej na :roza::modri: !!!

Udb -> Neredna M (10.8.2005 10:35:04)

Veš, če je meni uspelo ob tako neredni M (na 50-80 dni), potem bo tudi tebi. Predvsem se ne obremenjuj s tem - kolikor pač lahko, pa :sloncek: vsake 2-3 dni. Pa bo rezultat kmalu tu!

LANA37 -> Neredna M (10.8.2005 10:42:11)

Udb!
Količo časa pa sta delala na :duda:, preden ti je uspelo?

Udb -> Neredna M (10.8.2005 10:43:50)

Lana, skoraj 1 leto. Ko sem se že sprijaznila z dejstvom, da bo treba najprej M porihtat, sem pa zanosila! ;)

primorka26 -> Neredna M (10.8.2005 10:59:16)

Ojla!

Da ti se jaz pomagam. Pred casom sem postavljala isto vprasanje...

Oktobra 04 sem prenehala z KT vendar sva se odlocila da "paziva". In res sva. Junija 05 pa sem rekla imam znake pred menstruacijo tako da lahko zacneva :sloncek: brez pozornosti in imava se kaksen mesec "fore". Potem pa :hudicek: kar ni bilo in ni bilo. In za mano je ze prvi UZ, kjer sem videla utrip srcka.

Poanta - ni recepta za neredno :hudicek:, ne za takojsnjo zanositev, ne za karkoli... :sloncek::sloncek: sva kadarkoli se nama je zahotelo, res pa je,da se mi je po prenehanju jemanja KT to tudi bolj pogosto "luštalo".

Tako da ti želim veliko :sloncek: in čimprejšnji :modri:.

Čau

LANA37 -> Neredna M (10.8.2005 11:00:48)

Udb!
Jaz pa imam dokaj redne M, tu in tam je mogoče kakšen ciklus na 34 dni, drugače pa je na 27 dni. Trudiva se že 1 leto, pa še nič. Včasi tudi kar že obupam, pa se potem nekako spet poberem.

TANTRA -> Neredna M (10.8.2005 11:51:07)

Jaz ti priporočam merjenje BT. Vsaj nekaj časa, da boš videla kdaj se ti pojavlja ovulacija, če se ti.
Meni se zdi precej zanesljiv pokazatelj kaj se s telesom dogaja!

Nataša25 -> Neredna M (10.8.2005 12:30:28)

Živjo!

Res hvala vam punce za dobre informacije! Jih bom upoštevala, predvsem 2-3 dni :sloncek::sloncek::sloncek: in upam, da bo res rezultat kaj kmalu viden.

Še eno vprašanje, a mogoče katera od vas uporablja vaginalno kremo Klimicin V (proti prevelikem belem toku). Ne vem kako ta krema vpliva na zanositev, vem samo da jo v nosečnosti ne priporočajo.

Lp, Nataša

LANA37 -> Neredna M (10.8.2005 12:38:21)

Klimicin je antibiotik, zato verjetno ni priporočljiv v nosečnosti. Kreme sicer ne uporabljam.

mihi78 -> Neredna M (10.8.2005 21:42:39)

tudi jaz imam težave s tem butastim izcedkom :(:( že odkar pomnim pa tudi ciklus mi niha od 7-10 dni.
kot praviš sama "projekta se je treba lotiti bolj resno", z drugimi besedami vsak drugi al pa tretji dan :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, :love: bo gotovo navdušen in ti bo z veseljem ustregel. takšne so vsaj moje izkušnje :)-:)-
lp

Stran: [1]