Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSTORI ZA PIKNIK V LJ in OKOLICI 10.8.2005 12:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo enkrat bili v Dragočajni (s službo) in je bilo v redu. Sicer se ne spomnim igral za otroke, moćno pa vseeno, da so. Poglej si in vprašaj. Odpri tudi prospekt, tam prav piše, da imajo prostor za piknike z brunarico, ki jo lahko najameš. http://www.dm-campsmlednik.si/
|
|
|
|
PROSTORI ZA PIKNIK V LJ in OKOLICI 14.8.2005 17:53:28
|
|
|
|
petra.horzi
|
mi smo mel s fermo od dragega piknik v mostecu fuul je igral-tobogani, gugalnice, plezala... men je blo zlo všeč, tam je ena hiša, v kateri maš wc-je, pa lohk sami pomoje pečete kej al pa kej tazga takrat smo mi tud zuni pekl, da se pa pomoje tud tm kej zment za hrano najbolš bi blo enkrat it tja, pa mal vprašat kako pa kaj upam da veš kje je to drugač pa če greš iz šiške proti živalskemu vrtu je na levi strani tud tabla za športni park mostec, pa greš tam levo, pol se pa po gozdu neki časa pelješ, pol pa že vidš igrala pa vse lp
|
|
|
|
PROSTORI ZA PIKNIK V LJ in OKOLICI 14.8.2005 19:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje je Mostec kr mal tumač :zmeden: Drugače pa poglej malo po netu. Sicer sem jaz našla bolj lokacije po Gorenjski, ko sem iskala za RR piknik. Lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 idej za zimski družinski izletČudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?