[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.1.2011 19:22:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Klemy82 -> RE: Fleki od antiperspirantov... (26.1.2011 21:34:43)

tako,da zamenjaš deodorant.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Moj si je z Old spiceom uničil še pa još majic, zdaj ima pa Dove for men in je kul.

donna22 -> RE: Fleki od antiperspirantov... (26.1.2011 21:56:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

tako,da zamenjaš deodorant.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Moj si je z Old spiceom uničil še pa još majic, zdaj ima pa Dove for men in je kul.

Se strinjam, jaz imam že ves čas Niveo, pa ni problemov, čez npr. Old Spice pa marsikdo jamra.

svetlomodra -> RE: Fleki od antiperspirantov... (26.1.2011 22:19:41)

z deodorantom se namaži zvečer, po tuširanju. saj držijo 24 ur. pa ne bo flekov na majici ali srajci (bodo na pidžami). največji problem je, da se deodorant ne posuši na koži ampak "ubriše" v majico.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.1.2011 8:17:57)

vesna_b -> RE: Fleki od antiperspirantov... (27.1.2011 8:28:51)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kako pa se resiti ze obstojecih?

po mojih izkušnjah - nemogoče

je pa dove res najboljši...

kajalin* -> RE: Fleki od antiperspirantov... (27.1.2011 13:16:27)

mogoč se eni tuširajo dvakrat na dan- zjutraj in zvečer :) in tu ni rešitev da se obriše v pižamo,hmmm?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.1.2011 13:22:09)

zvezdica_1 -> RE: Fleki od antiperspirantov... (27.1.2011 23:06:00)

old spice... je poleti romal direkt v smeti.... pa tudi nek deodorant formula1 je enako sr****

majice sme rešila z nekjkratnim pranjem s kisom... prej pa sem jih izdatno, ampak res izdatno poškropila z rumenim megliom, in pustila mokre čez noč-nekak namočeno, ampak samo tam, kjer so bili madeži od deodoranta... v 3 ali 4 pozkusu je uspelo do te mere, da so majice nosljive... čeprav srajca kam drugam kot za pod brezrokavnik ali pulover več ni uporabna, vsaj v " bolj fine" namene....
na temnih so ostale blede lise, ker je old spice barvo požrl..... na svetlih je azdeva komajkaj vidna, če slučajno veš, kje je amdež-jaz jih pri likanju še opazim, drugi pa ne.....
aja, pa pri pranju dajaj dvojno dozo praška-jaz sme uporabljala ariel mountan spring na 60 + predpranje

Hope2 -> RE: Fleki od antiperspirantov... (28.1.2011 8:49:22)

Jap, kis probaj. Jaz sem obdržala isti deodorant, sem pa vmes začela prat cunje s kisom in od takrat se mi fleki več ne delajo. Nekaj cunj s fleki sem vrgla vstran, nekaj flekov pa je izginilo. Sploh nisem takoj pomislila, da je za to dober kis. Probaj

Stran: [1]