Poka -> RE: pleskanje stene v kopalnici? (23.2.2011 15:25:26)
|
Najina spodnja kopalnica, ki jo bova urejala je ful majhna... 1.7 x 2.6 tu nekje. Notri je tuš v nivoju tal s stekleno steno, umivalnik in WC. Kako bo izpadlo, bomo videli... Imela sem v mislih eno barvo ploščic in jo končno dobila - ni pa to stekleni oz. kristalni mozaik, ker ne samo da so dragi, tudi ni bilo takega... Zato npr. niti nisva komplicirala več, se nama ni dalo in - bo kar bo... Na tleh bodo točno 4 cele velike ploščice 60 x 60 in cca 4 polovičke teh - pod tušom pa iste razrezane na 10x10 cm, zaradi lovljenja nivoja - estrih je malo nižje. Ploščce so antracit po tleh, stene pa čisto svetlo bež in mat. V tušu bo vijoličen mozaik - po pravici povedano, še sama ne vem točno kake barve, ker jih je moj šel slikat, jaz imam pa vsega tako poln kufer, da se mi ni več dalo... Ker je mala kopalnica, bomo videli učinek - temna barva in velike ploščice, ampak ko smo narisali 3d sliko in narisali smo kar par variant, tudi z malimi ploščicami - vam povem, da kolikor sem se upirala tem velikim ploščicam, so na koncu izpadle najbljše... Nama je pa narisal znanec, ki ploščice dobavlja. Za zgornjo kopalnico bova najela oblikovalca, ampak malo kasneje, ko pridemk sebi od gradnje in zadiham... Če gremo zdaj neaj na hitro delat, bo katastrofa,moram pa imet prste zraven (tudi za vizitke za firmo sem z oblikovalcem do treh zjutraj visela v pisarni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Zgornja kopalnica je velika in midva sva izbrala en mozaik, ki se tako zlato sveti - cena te vrže pa nekam...
|
|
|
|