RE: je vredno? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


darja.mark -> RE: je vredno? (27.1.2011 14:06:28)

Čak, postav se v vrsto [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/img]




kaya2007 -> RE: je vredno? (27.1.2011 19:20:44)

med temi kolesi je full razlika, jaz imam trenutno izposojenega energetics 3.1 magnetic, pri frendici pa sem poskusila enakega, le da je 5.1 in je bil full boljši za vozit. pa pojma nimam kaj te številke pomenijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
in tega moram tudi vsakič sproti na novo zašraufat, vse se razrahlja med vožnjo..pa škripa tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
na tvojem mestu, bi najprej preiskusila več različnih koles (kar v trgovini na primer), da vidiš kaj ti sploh ustreza in kaj ne. se mi zdi, da je tudi v sedežih razlika, eni visijo malce naprej, kar mene npr. moti.




darja.mark -> RE: je vredno? (31.1.2011 9:30:05)

Evo spet jaz :)

V Leclercu imajo ta teden znižana kolesa, pa me zanima če bi mi (in katerega) priporočale. Vem da moram it tja in sprobat, sam tko od oka, a je kateri sploh v redu, lahko grem tja in vsakega malo gonim, lahko da mi bojo vsi ok? Kaj pa potem? Imajo različne 'sposobnosti', torej katerega vzeti?



http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=370&d=323




valerija77 -> RE: je vredno? (31.1.2011 10:24:08)

jaz sem nekaj mesecev nazaj kupila v intersportu eliptičnega in sicer 7.5. mi je pa prodajalec povedal da so te številke pač različne stopnje 3.5. obešalnik za oblačila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 5.5. je za rekreativce ki so mogoče nekaj krat mesečno na njem,7.5., 9.5....so pa že za zahtevnejše uporabnike. Jaz sem vzela 7.5. tudi iz tega razloga ker ima vse elektronsko nastavljeno (nima mehanske nastavitve težavnosti). slabost je pač da je priklopljen na elektriko. je bila pa res 400 eur, s popustom pa potem 320 eur. Imajo pa vedno na pomlad akcije in znižanja glede na to da se takrat prične rekreacija na prostem.  




TomTaylor -> RE: je vredno? (31.1.2011 12:31:16)

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Evo spet jaz :)

V Leclercu imajo ta teden znižana kolesa, pa me zanima če bi mi (in katerega) priporočale. Vem da moram it tja in sprobat, sam tko od oka, a je kateri sploh v redu, lahko grem tja in vsakega malo gonim, lahko da mi bojo vsi ok? Kaj pa potem? Imajo različne 'sposobnosti', torej katerega vzeti?



http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=370&d=323



Čisto enostaven odgovor - ta dražjega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




TomTaylor -> RE: je vredno? (31.1.2011 12:34:42)

Oz. sicer lahko poiskusiš in kupiš najcenejšega, mogoče boš pa med srečneži in zate ne bo veljal rek "malo denarja malo muzike". Če ti bo pa crknil ali slabo delal si boš pa pač kasneje z mirno vestjo lahko kupila dražje/kvalitetnejše kolo. Mogoče ti sobno kolesarjenje ne bo tako zelo ustrezalo in boš na koncu vesela, da si se odločila za cenejšo varianto, ali pa boš celo navdušena in si boš naslednjo zimo privoščila sobno kolo za zahtevne uporabnike [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Glede na to, da pa bo čez 3 mesece že možno kolesariti zunaj bi bilo mogoče smiselno, da daš nekoliko več za novo treking/gorsko kolo?...razmišljam...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




darja.mark -> RE: je vredno? (31.1.2011 12:43:57)

Ja, TT imaš prav, sam problem je v tem da sem ćez dan vedno na polno zasedena, veliko sem v službi, tako da bi tole sobno kolo koristila šele zvečer po osmi, deveti uri,....takrat pa ne vem če bi se i dalo it ven in gonit :) pa še tema je že takrat (no, razen poleti) tako da mislim da bom najprej začela s sobnim, pol pa bom videla za naprej. Je pa res da navadnega bicikla nimam kam dat. Smo v bloku v najemu in nimamo kleti, don't ask why [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/img] in že tega sobnega bom stlačla nekam pa vem da bo čudno zgledalo sam rada bi ga mela, kaj čem :) za unega pa res nimam placa.
Tako da ja, ta teden bom verjetno šla via Leclerc pa da vidmo, hm, al pa če ta srednjega vzamem [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/img]  we'll see, sem sam hotla kako mnenje, če se katera kaj spozna ker jaz se ne :)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]