Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko zapravite za hrano mesečno? 3.3.2011 13:20:40
|
|
|
|
nananaja
|
Pri hrani je težko šparat. Ponavadi je tako, da si nekega okusa vajen in se težko navadiš na cenejši izdelek drugačnega okusa. Mi navadno porabimo od 40 do 70€ na teden, meso si kupujemo na zalogo in zanj damo okoli 500€ letno. Hodimo k najboljšemu sosedu, za katerega vsi pravijo, da je najdražji. Občasno obiščemo Eurospin, pa sir redno kupujemo v kmetijski, ker je 2€/kg cenejši. Tuš se mi nekak zdi od vseh nekak najboljša izbira, saj ima veliko slovenskih izdelkov in to najcenejših. S tem, da je trgovina pri nas v katastrofalnem stanju (beri vsrana do amena) in mene tam vidijo zelo zelo redko. Raje dam par evrov več, kot pa se mi gravža vse skupaj. No mi imamo podoben problem s Tušem, no, mogoče samo deluje umazano, poleg tega pa je še franšiza, založeni so pa tako slabo, da bi itak morala it takoj naprej še v drugo, bolje založeno trgovino, kar je pri nas samo Mercator. Večkrat sem že tuhtala, da bi se po službi ustavila v Intersparu, pa nekako ne najdem tako hude motivacije, sem v študentskih letih kupovala pri njih, pa ni bilo bistvene razlike v skupnem znesku.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?