prehrana in pot od doma (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


corfu -> prehrana in pot od doma (10.8.2005 9:10:38)

Zanima me, kako prakticirate izlete...z :duda:, ki je čez dan samo na gosti hrani. Mene je kar malo minilo kam it:zmeden2:




karmy -> prehrana in pot od doma (10.8.2005 9:23:44)

moj je 3 leta star in greva oktobra prvič na dolgo pot, v cirkus v avstrijo... hvala bogu obožuje pice, in ker ne jeva pogost pic, bo malcal pico k pride v avstrijo...upam da se dobro držal...

drgač pa mlajšim ne dajat zelo sladkih sokov, ker jim v avto hitro postane slabo...preizkušeno na mojemu bratu...

tk da naj bo hrana čim bolj sveža in nič sparjeno...




Marogica -> prehrana in pot od doma (10.8.2005 9:26:58)

Ah Corfu, saj ni tako grozno. Odvisno kakšen tip človeka si. Mi pač ne kompliciramo (kar ne pomeni da ti). Jaz mu vzamem za tisti dan ali pa tudi dva, kupljene kašice (sadne in zelenjavne) in ostali pribor, ki ga rabi.
Nahranim pa ga v vozičku ali pa v ležalniku, kadar ga vzvmemo s seboj. Vodo vzamem v termovki (za čaj), pa kašen gosti sok, če mu kašica ne bi bila dovolj ali nisem vzela dovolj kašic s seboj.
Za tisti en dan se otroku ne bo nič zgodilo, če je kupljene kašice.
Tako razmišljamo mi.
Pa uživajte na izletih




špelica -> prehrana in pot od doma (10.8.2005 9:28:37)

Ja, z izleti je kar dosti priprav, tvoj je okoli 7 mesecev star, ne?Jaz sem pri tej starosti vse doma pripravila , pa kašen Frutek(ali Hipp, karkoli, kar ima rad), flaške z vodo, čajem , sokom, pa ponavadi sem še kakšno zelenjavo skuhano zraven vzela(v plastični posodi). Je pa priprav res ful in isto ti je al greš za en dan ali za tri...




Anonimen -> prehrana in pot od doma (10.8.2005 19:54:10)

jogurti, sveže saje - banana npr k je ni treba pretlačit na ful, frutki in hippi, hruhki, piškotki, sokovi, voda...ni problema.




Stran: [1]