Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

BaGSi -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 9:06:36)

:)Mene pa zanima, ali se slučajno spomnite kakšnih primernih otroških knjig, kjer bi se lepo razložilo otroku, da bo dobil :duda: bratca ali sestrico?
Moj mišek bo star 4 leta, povedali smo mu že, da bomo dobili dojenčka:duda: - sedaj bi pa rada par knjigic za njega na to temo (kaj bo lahko pomagal pri dojenčku, zakaj mora mami v bolnico,...). Je namreč tak tip, da se mu vse stvari iz knjig zelo vtisnejo v spomin in smo marsikaj s tem rešili (kahlica, umivanje zob,..)
Stokrat hvala za pomoč!:miska::miska::miska:

LP!:rozica:

lex -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 9:52:04)

Lukec dobi sestrico! Je zelo primerna in poučna knjigica, kjer bo knjigica razložla kako se naredi dojenčka in kako se rodi.

arielca -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 10:59:28)

Peter Mayle: Baje me je prinesla štorklja ali "Kako sem prišel na svet?"

Olivija -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 11:00:01)

Naša ima tisto o Igorju (Presenečenje za Igorja). Je pa o malem medvedku, ki gre na severni pol k svoji teti na počitnice, ko se vrne, ga pa čaka dojenčica. Naša dvoletnica jo ima ful rada. Je tudi naša Ana potem prijavla, da bo šla k moji sestri na Dunaj in bo tam počakala dojenčka ;).

Čajček -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 11:07:58)

Jaz ti pa svetujem knjigico Malček Palček. Je zabavna in nazorna ter ne "tehnično" zahtevna za štiriletnega otroka.
Srečno.

Anonimen -> Otroške knjige - dobili bomo dojenčka (10.8.2005 11:49:11)

Prijateljičini hčeri sem točno prejšnji teden kupila knjigico Dobili bomo dojenčka. Zelo zanimiva in nazorna.

Stran: [1]