decembrke! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

micki -> decembrke! (10.8.2005 8:54:23)

Takole je: decembra dobimo :modri:

arielca -> decembrke! (10.8.2005 9:01:31)

Pri nas se bomo pa pustili presenetit in bomo do decembra uživali v raznih napovedih. Izveš marsikaj zanimivega :):)!

arielca -> decembrke! (10.8.2005 9:07:20)

A že kaj kupujete oblekce pa vozičke pa ostale stvari za :duda:?
Jst si malo že ogledujem, zaenkrat mamo kupljen voziček in košarico pa lupinico smo si sposodil. Nekaj oblekic bom dobila od prijateljic in žlahte, nekaj bom pa sigurno tut kupila. Baje majo v H&M že jesensko/zimsko kolekcijo. A katera mogoče ve kaj več?

No, mal pišite! Pa ne pozabit pobožat svojih :duda:!

Lep dan.

mml -> decembrke! (10.8.2005 9:25:08)

jaz se spravlajm po nakupih garderobe zase, ker ne pašem več skoraj v nobene hlače :ups:, z oblekami in krili še gre ;).
Nakupi za razgrajačko so predvideni za oktober, prej se mi ne zdi smiselno, ker ne vem, kaj naj potem počnem z vsemi stvarmi doma :zmeden2:.
Približno sva se odločila kakšen voziček želiva, podrobnosti kar se tiče znamke in modela pa sledijo v naslednjih tednih.
Zaenkrat še ne komplicram, ampak ne vem, kaj še pride ;)

Pozdravček vsem

BlankaT -> decembrke! (10.8.2005 10:05:36)

Mi še imamo skoraj vsa oblačila za dojenčka od prvega sina :sloncek::bravo:, če bo pa sedaj punčka pa bomo še naknadno kupili kakšno roza stvarco ;).

Po voziček pa bomo odšli oktobra in sicer v Italijo, smo tam kupili tudi voziček za prvega. Kupili pa bomo voziček z jajčko.

Nosečniška oblačila,pa sem si že pred dvema mesecema nabavila, nekaj pa sem jih imela še od prej. Sedaj rabim samo še nekaj oblačil za jesen, bolj majčke in podobne stvari.

Lp, Blanka :nosecka::sloncek:

micki -> decembrke! (10.8.2005 10:18:02)

Jaz sem dobila cel kup cot za dojenčka, tko da do enga 8.meseca ne rabim čisto nič kupovat. Mogoče za dušo. Zdej, ko smo zvedli kaj bo, bomo pa začel opremljat sobico; s tem, da pol stvari dobimo (babici imata namen tolk kupit-od posteljice, do omaric...). Midva sva že kupila voziček (quinny, speedy sx), še lupinco rabma, pol proti koncu pa vso drobnarijo (kozmetiko, posteljnino, seveda igrače,.....)

lp:nosecka:

Pajaca -> decembrke! (10.8.2005 10:28:51)

Men je tud tko fajn ko mi ni treba nič kupovat. Vse mam od hčerke, če bo fant ni problema itak nismo kupovali roza groz.... nekaj bom pa vseeno kupila, tko bolj zato da ima kaj svojega, da ne bo vse ponošeno.

Imava pa bolj take tehnične zadeve za rešit.... kam postavit dve posteljice, ali bo mala že sposobna sama hodit al rabmo kiddy board (če ga lahko sploh montiramo na voziček) al raj kar marelo.. pa kako če grem sama z obema kam.... tko tehnika, logistika...

Drgač pa obleke zame mam še od prve nos... ok zdaj jih še ne nosim, ker so to bolj zimske zadeve, a ene hlače še lahko zapnem, ene pa imam lepo na pol odpete pa potisnjene pod trebuh.... ni lepo, a za ta mesec res ne bom kupovala nekih blaznih cunj.

Anonimen -> decembrke! (10.8.2005 10:30:20)

Jaz tudi že hodim po ogledih in se odločam pri tistih bolj pomembnih stvareh. Midva bova morala vse kupiti, ker ne pričakujem, da bi od koga kaj dobila (mislim na rabljeno opremo in oblačila). Zaenkrat pa sem mojega :love: prepričala samo v nakup takih lušnih zoknčkov. :)

V soboto se odpravljava v Avstrijo pogledat vozičke in posteljce, čeprav imam občutek, da bomo kar pri nas vse nabavili. Septembra pa bova začela oblačila kupovat. Komaj čakam, da začnem domov polne vrečke nosit :)- Do takrat pa je treba ša malo šparat.

Pozdravček vsem!

arielca -> decembrke! (10.8.2005 10:31:16)

micki, mi mamo tut Quinny Speedi SX pa sva po številnih nasvetih kupila tut košaro, glede na to, da bo :duda: rojen decembra. Če te zanima, je BC ta mesec akcija.

tinkamiška -> decembrke! (10.8.2005 12:03:07)

Hojla:rozica:

Jst se mal potikam med januarčicami in vami decemberkami, ker imam rok 31.decembra, pa ne vem kdaj se bo zgodilo.

Midva sva v soboto kupila voziček, ker je bil v akciji. Zraven sva dobila še zimsko vrečo, posebej pa sva kupila še jajčko. Če katero zanima, mislim, da še imajo akcijo, gre pa za voziček Traxx Jaguar3. Je prišel ceneje kot v Avstiji.

Sem bila prejšnji teden v Gradcu v H&M in majo res že kar nekaj cotk za jesen. Sama nisem še nič kupila, bom še malo počakala. Kupila sem pa zase dvojne nosečniške hlače insem z njimi res zadovoljna:)

Jutri imam morfologijo in komaj čakava z mojim:love: Upam, da bo :duda: pokazal kaj skriva med nogicami;)

Lepo bodite:rozica:

Tinka

Kofi -> decembrke! (10.8.2005 12:28:58)

Jaz tudi upam da bo dalo naslednji teden noge narazen :bravo::bravo: hehe

Komaj čakam da grem kupit voziček al pa vsaj nekaj večjega, da bom imela občutek, da se nekaj dogaja. Ker zdej sem samo nestrpna cele dneve - samo po trgovinah bi hodla. Pa raje ne grem, da ne bom slabe volje, ker še ni čas za nakupe :metulj:

Tako se mi spi, kot tej muci..:muca:
Komaj čakam na december 9nebesa

Čauči,
Pegica

tinkamiška -> decembrke! (10.8.2005 12:36:34)

Aja micki:bravo::bravo::bravo::bravo: za lulčka:):bravo::bravo::bravo:

Tinka

arielca -> decembrke! (10.8.2005 13:18:21)

tinkamiška, jst sem tut rojena 31.12. in sm bla čisto točna. Kozorogi smo zlo natančni :)! Sicer so mojo mami mal preganjal, ker sem bla logično zadnji dojenček tisti dan, ampak novega leta zaradi mene ni noben zamudil.

Pozdravček vsem decembrkam! :rozica:

micki -> decembrke! (10.8.2005 13:39:45)

Arielca! Ja hudič je s temi nasveti glede jajčka. Ene pravjo, da ni dobr skoz v jajčku met otroka, druge spet drugače menijo. Zdele so pred kratkim rodile dve moje prjatlce in obe bojo uporabljale jajčka na vozičku. Res da imajo one v tem letnem času. Midva bova kupla še muf za jajček, tko da o košari ne razmišljam. Če pa bo res kriza, mi jo bo pa ena posodla.

Pajaca -> decembrke! (10.8.2005 13:57:20)

Ma ko si na sprehodu al pa v avtu maš pač otroka v lupini, ko si pa doma, pa daš deko na tla pa par igrač okol pa je..... tko sem jaz delala pa je že od 2 tedna skoz na tleh. Še nikamor ne more past, pa ni nič narobe z njo. Doma je bila v lupini le na začetku ko smo uvajal gosto hrano, pri 6m je pa itak jedla v trip trapu.

Zdej tud ne razmišljam o košari. Otroka v lupini tko fajn zadekaš, da je čist varen pred mrazom in vetrom. Pa fajn je če ma strehco skoz gor, da ga ptiči ne pokakajo.

tinkamiška -> decembrke! (10.8.2005 14:08:36)

Arielca:) bomo vidli, če bo naš tudi točen(a), če ne bomo pa pač z otroškim šampanjcem po bolnici letal:)-:)-:)-

Kar se tiče jajčka...sej pozimi pa res nisi več kot dve uri na sprehodu:zmeden2: Je pa fajn tisti muf za v jajčko, da malemu ne piha okrog ušes;)

Tinka

mujcek -> decembrke! (10.8.2005 18:27:21)

berem, da ste večinoma nakupovalno razpoložene; jaz bi tudi kaj kupila, pa se moram zadržati, poleg tega pa mi že pol Slovenije ponuja oblekce pa vso potrebno opremo :zmeden2:

Jaz sem se sedaj bolj v literaturo poglobila :)-

Anonimen -> decembrke! (10.8.2005 20:46:20)

Jaz imam pa jutri morfologijo in upam, da bom izvedela, kaj bo - :modri: ali :roza:.
Kupljenega nimam še nič, ker sem v bistvu zelo realna - nikoli se ne ve... Grdo je slišati, ampak je res. In zato bom čisto vse kupovala v "Veselem decembru", pa bo toliko lepše. Namučila se pa tudi ne bom z nakupi, saj imam BTC čez cesto.

Anonimen -> decembrke! (11.8.2005 6:51:35)

Kerensa, sporoči, kako bo na morfologiji!
Imaš kake posebne želje glede spola? Glede na to, da imaš enega :modri: že doma.

Stran: [1]