bobek05 -> vse manj časa zame!!!!! (10.8.2005 8:40:35)
|
Vsi mi govorijo, da bo z vsakim mesecem bolje.. Naš Anej je sedaj star 7 tednov in si ne znam predstavljat kako in kdaj bo boljše - kar se mojega prostega časa tiče!! Prej je ogromno spal in sem imela več časa kaj postorit, pa še zame je ostalo kaj, zdaj pa vse manj spi (ponoči še že, samo podnevi skoraj več nič) :zmeden: in včasih ne utegnem niti speglat, pa posode umit, kaj šele da bi imela kakšno minutko zase.. :(( Finta je v tem, da me sploh ne moti, da manj spi - tak cukrček je ko me gleda s svojimi očkami, pa ga imam v tem stolčku, ki se ga da zibat in je lahko ves čas zraven mene med tem ko kaj delam, ampak ne - on me hoče čist zase, pa četudi me vidi in sliši in mu nič ne manjka (je sit, odžejan, previt, nosek ima čist, sor namazan, pokrit..) skratka NIČ mu ne manjka... ampak on hoče da sedim zraven njega in se z njim pogovarjam, pa ga gledam in malo zibljem.. :( Torej KDAJ bo več časa za mamico??? Saj ne pričakujem, da zdaj ko sem mamica, da bo vse tako kot je bilo prej in da bom po cele ure lahko delala to kar meni paše - ampak kakšne pol ure tu in tam pa bi že rada posvetila sebi - saj nimam niti časa, da si noge pobrijem, pa hvala bogu, da je zdaj tak mrzlo, da lahko nosim dolge hlače :)- .. Mož mi ful pomaga, ampak dosti dela in ga pogosto ni doma - pa čez noč ga on prevzame, da se jaz naspim (smo že na flaški)..Babici pa sta obe daleč stran..Prijatelji pa nimajo izkušenj z dojenčki... Malo sem se morala izkašljat.. Je že boljše.. LP B.
|
|
|
|