bosukotu 2 -> RE: KAMP STRAŠKO NA PAGU (15.2.2011 11:16:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Evo, so mi poslali par parcel na razpolago pa nisem najbolj navdušena. Parcela 179 mi je po sliki všeč a je preveč blizu restavracije - imam prav ali ne? Poleg so proste še parcele 112,113,175,176 (se mi zdi, da so vse preblizu đumbusa). Potem parcele okrog št. 660 - 677 - so mi predaleč od plaže. Torej kaj menite? Otika_si imela pa res srečo, da si dobila parcelo. Jaz imam tudi ogledano 223 ali nekaj takega pa očitno ni nič več prosto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Hvala že vnaprej in lp Pa pejmo po vrsti, upam da se bom vsega točno spomnil: 112 in 113 je kar dosti sonca, vrvež ker je čisto zraven WC, glavna cesta z vlakcem, ki je včasih v jutranjih urah kar glasna (mladi, ki se vračajo iz Zrč). 175,176 sta kar solidni parceli malo odmaknjeni od ceste, restavracija pa je obrnjena proti morju, glasba je do 23h, ki se sliši tudi do višjih parcel. V tem delu (175,176) so bile prikolice za najem in pavšalisti. Kakšne so sedaj te parcele pa žal ne vem. Najboljše parcele so v modrem delu in mislim, da so žal že vse zasedene. So pa lepe parcele vsaj meni: 205,210,272,242,237. Mi smo imeli nazadnje parcelo vsaj zdi sem mi 593, bili smo pa s šotorom. Za prikolico bi bila težava zaradi dreves. Mogoče je pa za vprašat kako je zdaj na novem delu kampa (bivši fkk).
|
|
|
|