picola1
|
Ali ste že imeli kdaj 'bližnje srečanje' s podkupovanjem? Ali je vas kdo poskušal podkupiti? Ali je vam kdo rekel, da mu dajte določeno vsoto denarja (ali česarkoli drugega), da boste dobili to in to...? Mi smo šli enkrat čez Bih mejo in nismo imeli zelene karte. Carinica me je poklicala na stran in mi rekla, da tisti človek, ki prodaja zelene karte, pride šele čez nekaj ur v službo... in naj dam v potni list nekaj denarja (ne vem, kolk mi je že rekla), da nas spustijo naprej brez karte... Sem bila čist šokirana, ker nisem tega sploh pričakovala...no, pol smo se posvetovali in ugotovili, da jim nič ne moremo in da je boljš, da plačamo, ker nimamo cajta čakat še tri ure...(sam če bi pa imela cajt pa majke mi, da bi čakala, iz principa!) Z zdravniki nisem še imela izkušenj, slišim pa marsikaj... Zanima me tu, kako človek to reče, da želi denar? A to kar naravnost: Gospa, če hočte, da boste operirana še to leto, mi dejte 3 jurje evrov? Al kva?