Brisače v apartmajih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

GoYa -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 7:55:13)

Ali v apartmajih (HR) pridejo brisače, al moraš svoje imet? Do zdaj smo večinoma v hotelih ali kampu letovali pa ne vem, kako je s tem v apartmajih.

Greva z motorjem dol, pa smo mal omejeni s prostorom za robo.

Rjuhe na postelji dobiš, ne.

Anonimen -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 7:56:47)

Pri nas so tudi brisače, čeprav vedno še kup svojih vlečemo s sabo. Tudi rjuhe so, ja. Bi bilo pa mogoče dobro preveriti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.8.2005 7:57:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ma-ja -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 8:40:20)

Ni bilo brisač in še dobro, da smo jih vzeli s sabo. Vedno vzamem okrog 10 kom, za vsak slučaj.
Letos pa ni bilo v kopalnici čisto nič razen ploščic, skreta in pokvarjenega tuša (ponujali so kao nadstandard.

GoYa -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 8:45:38)

ne morem klicat, ker gremo na "slepo". nimamo nič rezervirano
gremo pa samo za podaljšan vikend. najboljš da vzamem še dodatne brisače za tuširanje. zihr je zihr

NinKa -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 8:52:03)

V apatmajih s 4 zvzdicami (Plava Laguna) jih menjajo vsak dan, vključno s prtom, serveti,,..... V privatnih pa ...če sva šla na slepo, so bile ampak jih niso menjavali.

:sloncek::kuza::sloncek:

SANDY -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 9:04:43)

vse smo imeli notr ;)

Anonimen -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 9:14:17)

Mi smo vse imeli notri, sam sem kot običajno "za vsak slučaj" s seboj vzela še nekaj rezerve. Pa nismo nič rabili. So nam jih sproti prinašali.
Sicer pa-če greste na slepo...vprašaj direktno tam...ali pa kar prosi za brisače.:)-

Anonimen -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 9:22:45)

Kokr jaz vem se mora za v apartma vse nest z seboj:brisače,rjuhe,prevleke za vzglavnik.
Celo toaletni papir:)-

Lenny -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 9:46:19)

Goya, mislim, da je najboljše vprašati. Mi jih imamo, menjujejo po potrebi. Vsepovsod pa ni tako in je treba celo rjuhe imeti svoje. Pozanimaj se!
Lp in lep dopust!

Anonimen -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 10:31:55)

Pri nas (v vseh app-jih kar smo bli na Pagu) je posteljnina bila in brisače tudi (za vsakega ena in za roke), WC papirja ni blo (al pa sam 1 al pa 2), menjali so na en teden. Prt je pa plastičen:)- Ja, pa kuhinjske krpe tut dobiš (no, mi smo dobil še tepih za v kopalnico:))

lp,:fis:

Pikipoki -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 10:56:52)

Jaz sem bila julija v Baški Vodi pa nama jih je gospa menjala - ko sva rekla, nama je dala nove. Tudi rjuhe nama je zamenjala po enem tednu (bila sva 14 dni), poleg tega pa nama je dajala še toaletni papir.

LP:rozica:

Jančika_ -> Brisače v apartmajih (10.8.2005 13:01:22)

Mi smo bili letos v Drveniku. Brisače menjane vsak dan, vsak dan pometeno, WC papir kolker ga hočeš. Tudi posteljnina je seveda bila. Smo pa imeli brisače s sabo, ker nismo pričakovali, da bodo tam.

Stran: [1]