tejamanca -> RE: Mobilna hišica (29.1.2011 23:58:37)
|
oj mi smo bili lansko leto 2x v straškem....SUPER dopust...še nikoli se nismo imeli tako fajn- čist blizu plaža. Prvič smo šli od 6.6.-12.6 super vreme, hiška št. 30 zraven tenis igrišč in odbojkarskega igrišča, senca, prva vrsta do plaže res samo 5 m....super lokacija.... imeli smo full vroče...drugič smo šli 28.8.-4.9 slabo vreme, hladno, dež, imeli hiško št. 38 cena 68 eur zopet čisto prva vrsta ob morju super..terasa z lesenim nadstreškom, lesena vrtna garnitura, lepo urejen vrt preh hiško.od morja 5 m, malo manj je sicer sence kot pri št. 30 ampak mi smo bli malo na plaži malo v hiški...imam 2 otroka 4 in 2 leta; tiste hiške ki pa so bolj v centru kampa so pa kar oddaljene od plaže, je pa res da je potem tam nekoliko več sence,letos ne gremo v Straško ker je čist predrago; sedaj sem rezervirala hiško v Šimunih 18-25.6 za 57 eur...sam je fora, ker mi nočejo povedati ali je to 5m od morja ali 100 m; ampak bomo vseeno šli,ker se mi zdi ta kamp full lep skor lepši kot Straško...na plaži je zelo droben pesek in mivka, v Straškem tam pri tenis igriščih so kamenčko; leži v zaveterju ima dve uvali; je med borovci; Straško ima ena čudna drevesa visoka...tko da meni sta kampa full lepa in je res krasen dopust sam pa ne dam 100 eur ali pa več za en dan,...ali ima še kdo izkušnje s tema dvema kampoma?
|
|
|
|