pokamoka -> RE: Oktobrke 2011 (22.9.2011 8:27:00)
|
heeej Danes se oglašam malo pozneje, kot ponavadi:) Sem spala celo do sedmih zjutraj... nism mogla verjet:) Sicer je bil ponoči en izlet na wc, ampak to je čisto sprejemljivo... Tudi jaz sem imela včeraj malo čuden dan... me je nekaj špikalo v trebuhu, malo v križu, malo v nožnici... ampak (mislim) to niso bili popadki, ker je samo pikalo, ni nič držalo in potem popustilo... ker zdaj (zaenkrat) je vse o.k. Moram pa priznati, da se mi je dete malo umirilo... ne vem, a je to slučajno al pa načrtno pa ne vem... upam, da je to slučajno, da lepo počakamo še par dni. Jaaa, pa trebuh mi vsako popoldne in zvečer otrdeva... to zdaj opažam že par dni zapored. S tem, da moram napisati, da lepo počivam... ampak očitno bi mogla še več... sploh popoldne... se bomo trudili, ker mi je res neugodno, ko me začne tako boleti po trebuhu, ko postane trd... Darila... hja, posebna znanost:) Pri nas doma smo se že vse zmenili kaj in kako... in pri nas doma to ptudi potem drži. Pri možeku so pa vprašali kaj in kako, pa sva tudi rekla, da bi najraje kar bone. Kot je napisala mica potica, tudi midva si misliva, da raje kupiva midva tisto, kar rabimo... ker drugače bomo dobili tri vrtiljake, tri igralne podloge in oblekice, ki ne bodo praktične za oblačit dojenčka. Upam, da se bodo pri njem doma to držali, ker so pač malo posebni, pa vedno (radi) malo drugače naredijo... Jap, toliko za zdaj... se še oglasim, pa še malo podebatiramo naprej:) lepo se imejte in uživajte... pa pa
|
|
|
|