pokamoka -> RE: Oktobrke 2011 (13.9.2011 11:47:16)
|
heeej Mica Potica... ti pa imaš ˝dogodivščine˝ s to svojo ginekologinjo, madonca... Pranje in likanje... torej, sem se odločila, da bom tudi v nadaljne prala z malo mehčalca in z dodatnim izpiranjem. Lilkala pa bom bombažne zadeve, pliša ne... sicer sem se pa spraševala, zakaj je treba tako likati... nekateri pravijo, da se s tem oblekice malo dezintificirajo, drugi pa pravijo, da se jih lika zato, da jih lažje potem zložiš. Mah... ne bom se preveč ukvarjala s tem. Za zdaj sem se tako odločila, tako rudi naredila... upam, da bo dete dobro reagiralo na vse to in to je to...:) Brez komplikaciji... Jaz sem o.k. Vsak dan to napišem in se mi zdi, da se že ponavljam... :):):) Mi je v veliko veselje, da tako prenašam to nosečnost, ker res nisem pričakovala, da bo moje telo tak reagiralo na nosečnost in na vse te hormone, ki nam šibajo gor in dol. Fajn mi je, ker sem že na porodniški in mi ni treba prav na nič misliti. Službo sem že zdavnaj odklopila in se že zdaj sprašujem, kako težko mi bo naslednje leto, ko bom morala nazaj v službo:):):) Ampak... do takrat bomo pa uživali sto na uro... samo da damo prvih nekaj mesecev skozi, da se navadimo eden na drugega in potem čista uživancija:):):) Toliko za zdaj... se beremo in se obveščamo dalje, kako nam gre (je čutiti, da nas vedno več ostaja doma na porodniški, ker smo bolj aktivne tu gori:):):) Fajn, prav je tako...:) pa pa
|
|
|
|