pokamoka -> RE: Oktobrke 2011 (1.9.2011 8:25:25)
|
heeej Dobro jutro... danes bolj pozno pišem, ker sem bolj pozno ustala. Ne morem verjeti... sem potegnila do pol osmih. Cela zaspanka sem postala... :):):) Parkirišča v Postojni... ja, sem čisto pozabila na tista parkirišča preko ceste (ma ne glavne, ampak tiste stranske ceste, po kateri se pripelješ ven iz krožnega križišča)... res je... ceeeeel kuuup jih je. In ne more se jih zgrešit, ko prideš tja. Sa.Ka... kdaj boš šla na zunanji pobrat, v katerem tednu??? hmm... ker niti ni nujno, da ti ga naredijo... če ima dete premalo prostora, ga ne naredijo. Te nič ne strašim, samo povem, kako je... se je moji znanki to naredilo in so dete pustili sedeti na ritki... in zdaj čakajo, kaj se bo zgodilo do PDP-ja. Je pa res mal adijo, da se ti dete tako proti koncu obrne kontra... ampak, lahko se ti bo spet sam obrnil... da bo prav. Naj bo tako!!!!! Midva greva danes na predavanje o EA v Postojno. Ne glede na to, da imam napovedan CR, se bojim, da me bo dete presenetilo kaj prej... in če porod preveč hitro napreduje... moraš roditi po naravni poti. In v tem primeru nočem ostati brez EA. Torej, grem zaradi sigurnosti, da bom vedla, da sem naredila vse... Pa itak mi ne more nič škodovat... Drugače pa je naše dete zadnje tri dni tolk aktivno, da je čist adijo... kar non stop se premika... preteguje in me žgečka...:) Drugače je z mano vse o.k. Še dobro, da je vročina popustila, da lahko normalno preživljam te dneve... Toliko za zdaj... pazite nase... pa se beremo lp
|
|
|
|