Zajtrkujete?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIAF -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 6:52:40)

Ali vsako jutro preden greste v službo zajtrkujete in kaj ponavadi?
Jaz sem se tako navadila, da sem že lačna, ko se zbudim in vedno pojem 2 kosa kruha z margarino in spijem :kava:

(Večerjam pa ne, pa kile nič ne gredo dol :((:((

snorlax -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 6:57:46)

Ja, ravnokar sem. :) Če bom pa še potem, ko grem v službo, pa ne vem, ker bo zjutraj strašna gužva z vrtcem in vsem. Verjetno bom kako jabko poglodala kar po poti.:)-

L.p.:)

anajmad -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:00:43)

Ravno zdej sem eno packarijo industrijsko pojedla:zmeden:,ker se mi ne da prpravljat kej drugega.Drugače nisem jedla,zdej ko sem :nosecka:in mi je ful slabo,pa moram neki v usta dat.
en lp:morje:D

PIAF -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:04:55)

Ko sem bila jaz :nosecka:, sem vsako jutro pojedla enako: kos kruha z margarino in mi nikoli ni bilo slabo. Baje je kruh najboljši.

Anonimen -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:09:58)

ko sem začela s šihtom sem, ker sem bla ful lačna. navada iz porodniške ko si doma in avtomatsko ješ. zdej sem pa nehala k hujšam! sadje ob 10h in to je to!

lp, lara

Lunca1 -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:16:20)

vedno, sadje ali pa kos kruha z različnimi dodatki, pa ponavadi še en čaj z mlekom. Samo danes nimam pa tudi kapljice mleka ne.:((

Muffin -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:33:24)

Vedno zajtrkujem. Ponavadi je to makovka z manj mastnim maslom ali margarino in Nescafe z mlekom. Pa pol kozarca ananasovega soka

lp

Anonimen -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:37:09)

Jaz pa zjutraj :kava: spijem, na poti v službo (10 min peš) si kupim dve makovki, eno pojem takoj, ko pridem v službo, drugo pa kasneje, za malco! Zjutri lahko jem sladko (v soboto sem zajtrkovala sladoled in čokolado - mi je rekla prijateljica, da sem ziher :nosecka: - UPAM!!) ali pa svež kruh, starega ne, raje nič! Sem čudna, a ne?:)-

tina104 -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:50:33)

Vedno jem zjutraj. Zelo različno. Danes sem si skuhala gris (ne dam zraven sladkorja, pač pa malo suhega sadja, rozin, cimeta ipd.).
Včasih jogurt in kruh ali mleko in kruh s kakim namazom.
Pred nosečnostjo sem za zajtrk pojedla še vedno kako sadje, zdaj pa mi je bolje, če sadje jem samostojno (potem za malico ali pa vsaj kake pol ure pred zajtrkom).
Aja, včasih tudi kosmiči+mleko ali čokolino ampak tega sem se zdaj že preobjedla.

Yasminka -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:53:26)

Kosmiče in mlek ali pa skuto s sadjem, pa obvezno :kava:.
Pred nosečnostjo nisem zajtrkovala, zdej pa je zajtrk obvezen drugače mi je obupno slabo.

Maček Muri -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 7:55:06)

Zjutraj spijem cedevito, v službi pa obvezno kakšen sadež.

nikitta -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 8:06:08)

:kava: in sadje do 12h

Mateja* -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 8:42:48)

Včasih samo :kava: do malice, včasih pa se ustavim v trgovini po eno polnozrnato žemlco, da jo pred kavo pojem. Nekaj pred kavo skor moram, če ne me pol kar želodec boli.

SANDY -> Zajtrkujete?? (10.8.2005 9:07:41)

jest pojem samo tist kr Trina ne..moje navade glede hrane so od :hudicek::hudicek::hudicek:

Stran: [1]