|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zajtrkujete??
10.8.2005 6:52:40   
PIAF
Ali vsako jutro preden greste v službo zajtrkujete in kaj ponavadi?
Jaz sem se tako navadila, da sem že lačna, ko se zbudim in vedno pojem 2 kosa kruha z margarino in spijem :kava:

(Večerjam pa ne, pa kile nič ne gredo dol :((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zajtrkujete??
10.8.2005 6:57:46   
snorlax
Ja, ravnokar sem. :) Če bom pa še potem, ko grem v službo, pa ne vem, ker bo zjutraj strašna gužva z vrtcem in vsem. Verjetno bom kako jabko poglodala kar po poti.:)-

L.p.:)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:00:43   
anajmad
Ravno zdej sem eno packarijo industrijsko pojedla:zmeden:,ker se mi ne da prpravljat kej drugega.Drugače nisem jedla,zdej ko sem :nosecka:in mi je ful slabo,pa moram neki v usta dat.
en lp:morje:D

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:04:55   
PIAF
Ko sem bila jaz :nosecka:, sem vsako jutro pojedla enako: kos kruha z margarino in mi nikoli ni bilo slabo. Baje je kruh najboljši.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:09:58   
Anonimen
ko sem začela s šihtom sem, ker sem bla ful lačna. navada iz porodniške ko si doma in avtomatsko ješ. zdej sem pa nehala k hujšam! sadje ob 10h in to je to!

lp, lara

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:16:20   
Lunca1
vedno, sadje ali pa kos kruha z različnimi dodatki, pa ponavadi še en čaj z mlekom. Samo danes nimam pa tudi kapljice mleka ne.:((

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:33:24   
Muffin
Vedno zajtrkujem. Ponavadi je to makovka z manj mastnim maslom ali margarino in Nescafe z mlekom. Pa pol kozarca ananasovega soka

lp

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:37:09   
Anonimen
Jaz pa zjutraj :kava: spijem, na poti v službo (10 min peš) si kupim dve makovki, eno pojem takoj, ko pridem v službo, drugo pa kasneje, za malco! Zjutri lahko jem sladko (v soboto sem zajtrkovala sladoled in čokolado - mi je rekla prijateljica, da sem ziher :nosecka: - UPAM!!) ali pa svež kruh, starega ne, raje nič! Sem čudna, a ne?:)-

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:50:33   
tina104
Vedno jem zjutraj. Zelo različno. Danes sem si skuhala gris (ne dam zraven sladkorja, pač pa malo suhega sadja, rozin, cimeta ipd.).
Včasih jogurt in kruh ali mleko in kruh s kakim namazom.
Pred nosečnostjo sem za zajtrk pojedla še vedno kako sadje, zdaj pa mi je bolje, če sadje jem samostojno (potem za malico ali pa vsaj kake pol ure pred zajtrkom).
Aja, včasih tudi kosmiči+mleko ali čokolino ampak tega sem se zdaj že preobjedla.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:53:26   
Yasminka
Kosmiče in mlek ali pa skuto s sadjem, pa obvezno :kava:.
Pred nosečnostjo nisem zajtrkovala, zdej pa je zajtrk obvezen drugače mi je obupno slabo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zajtrkujete??
10.8.2005 7:55:06   
Maček Muri
Zjutraj spijem cedevito, v službi pa obvezno kakšen sadež.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zajtrkujete??
10.8.2005 8:06:08   
nikitta
:kava: in sadje do 12h

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zajtrkujete??
10.8.2005 8:42:48   
Mateja*
Včasih samo :kava: do malice, včasih pa se ustavim v trgovini po eno polnozrnato žemlco, da jo pred kavo pojem. Nekaj pred kavo skor moram, če ne me pol kar želodec boli.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zajtrkujete??
10.8.2005 9:07:41   
SANDY
jest pojem samo tist kr Trina ne..moje navade glede hrane so od :hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?