Lenči_ -> RE: Mariborčanke 18. del (29.1.2011 9:28:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tu še samo dodam...moj primer...mene so vedno hoteli navajat, da bom kao samostojna , pa me dajali čez poletje za teden dni k babici na počitnici....meni pa je kot otroku bilo fulll hudo it....sem samo sedela tam in čakala, da pridejo starši po mene.....tak da je stvar človeka oz otroka...če želi....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se popolnoma strinjam, da če je otroku odvratno in trpi, da se zadeva omili in se začne postopoma po uro, dve, dan. Če pa tudi to ne pali, potem pač ne bo na počitnicah pri svojih starih starših. Odvisno od otroka in pa babice in dedka, očitno. vse lepo in prav... se strinjam z obema.... mi imamo to težavo da bi vsi radi da ga imajo pri sebi ...tisti ki ga ima manj potem zameri (tašča in njeni starši) ker sem opazila pač da mu pustijo da dela glih kaj se mu sprdne-tud za moje pojme nevarne stvari in jim enostavno ne zaupam- glih zadnič je rekla, da komaj čaka da se bo mali šel z njimi poleti kopat.... aha ju viš !!!! 1. otročje 2. to je pa zato ker je očitno edini vnuk? Če jih bi bilo več, bi bila večja gužva za čuvanje in sploh ne bi imeli časa razmišljat o tem kdo jih več čuva [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|