rina22 -> RE: Mariborčanke 18. del (15.2.2011 10:40:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, majakla, bodi srečna, da imaš takega jedca pri hiši.. mi se spet matramo, da sploh kaj poje [sm=smiley13.gif] nekaj časa je zdaj vsaj nekaj jedla, zdaj pa spet tema.. ne poje NIČ. mogoče kaki košček česa, pa še za to se matram skoraj eno uro, da vsaj nekaj v sebe spravi. Tak da, to traja skoraj cel dan, da se trudim, da vsaj kaj poje - da pol vsaj kakih 5, 6 žličk česa ali grižljajev česa poje[sm=smiley13.gif] naš isto (no naš če poje v celem dnevu 3 žlice alhko ploskam) Pa kaj je zdaj to ? A je T. tudi kaj bolana? Pri nas je isto [sm=smiley13.gif] Nekaj ji teče z noska, samo to, da ne je, ni povezano z boleznijo - ne vem, skozi je taka, da full malo je[sm=smiley13.gif] Jaz se full sekiram, pri 18m ima 10,3 kg[sm=smiley13.gif] Pa že tak me je prejšnjič P vprašala, če je bila nedonošena. Upam, da ni res kaj bolna.. Zdaj tak moram enkrat poklicat, da me naroči za posvetovalnico, pa bom vidla, kaj bo takrat rekla[sm=smiley13.gif] Sem brala, da je T. bolan[sm=smiley13.gif] Mogoče zato še bolj ne je? Bošček mali [sm=smiley13.gif] Upam, da čimprej ozdravi [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|