Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero gospodinjsko opravilo... 27.1.2011 15:35:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
uuuu...meni nobeno opravilo ne diši. No, solato mi ni problem očistit, sem dežurni čistilec solate Najbolj sovražim čistit kuhinjo po kosilu-torej pospravljat krožnike v stroj, pomit posode, ki ne grejo v stroj itd...Likanje smo praktično ukinili, je pa res, da takoj, ko je oprano, obesimo, pol pa samo lepo zložim in je skoraj kot zlikano. Kopalnico mi niti ni problem pucat, sam kaj ko je čez dan zarad mulca ne morem (je še premajhen, pa nočem, da se nadiha tistih čistil, poleg tega bi vse pretipal in v usta nesel), zvečer se mi pa res ne da. Za vikend gremo pa dostkrat kam ven, pa je spet tu teden, ko je služba Sesat mi tut ni tak problem, sovražim pa odnašanje smeti, ker sto let traja, da ločim vse smeti, odvijem zamaške...
|
|
|
|
RE: Katero gospodinjsko opravilo... 27.1.2011 17:59:45
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kakšn je to dec, če lahko crkne brez ženske. Pih, kakšna je tvoja žena gospodinja, če znaš vse nardit namesto nje. Ne padam na provokacije
|
|
|
|
RE: Katero gospodinjsko opravilo... 28.1.2011 11:26:27
|
|
|
|
ronja
|
Maraš pa pisat dolgeeeeeeeeeee poste To pa, ja. Samo to ne paše pod gospodinjstvo - na žalost.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?