Klape v Novi Gorici (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

FLOWR12 -> Klape v Novi Gorici (24.1.2011 10:19:34)

Punce, ali bi katera šla na Klape to soboto v NG. Dobila sem karte za RD, sedaj pa sem zasledila, da gostujejo tudi v Ljubljani v Stožicah in bi raje šla v Stožice. Karte bi rada prodala, ker jih žal zamenjati ne morem.
Če je katera za me lahko kontaktira.

kristinaj -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 10:47:16)

in zakaj ne bi naredila izleta v ng... sej je samo určko od lj...

FLOWR12 -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 11:07:25)

Sem iz štajerskega konca in imam že urco do Ljubljane. No pa ni to problem, da nebi šla v NG. Stožice me bolj mikajo zato, ker bo tam gost Oliver Dragojević, ki pa mi je bolj všeč kot Tereza, ki bo gostija v Novi Gorici. Če bi mi možek kupil karte par dni kasneje, bi jih sigurno za Stožice. Res škoda da se ne dajo zamenjati. Jih skoraj ne razumem zakaj mi jih nebi zamenjali, saj ne zahtevam vračila denarja ampak samo lokacije. No pa že imajo svoja pravila, ki se jih morajo držati.

FLOWR12 -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 11:21:25)

Ali mi lahko katera svetuje na katerem forumu oz. spletni strani bi jih ponudila, da bi jih najlažje spravila v promet.

luka jan -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 12:10:36)

IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

Ali mi lahko katera svetuje na katerem forumu oz. spletni strani bi jih ponudila, da bi jih najlažje spravila v promet.

Poskusi na Bolhi, tam se vse proda.[sm=smiley1.gif]

kristinaj -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 14:34:10)

aaa sem mislila, da si iz lj... škoda ker grem v ned smučat, če ne bi te jaz odrešila, žal...

Lilu23 -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 16:45:20)

za koliko jih prodaš

Anonimen -> RE: Klape v Novi Gorici (24.1.2011 17:29:42)

Jih skoraj ne razumem zakaj mi jih nebi zamenjali, saj ne zahtevam vračila denarja ampak samo lokacije. No pa že imajo svoja pravila, ki se jih morajo držati.

Vse se da, če se hoče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Vprašaj, koliko bi bilo doplačila za Lj.

FLOWR12 -> RE: Klape v Novi Gorici (25.1.2011 8:02:01)

Se strinjam miljonarka. Jaz sem včeraj klicala na kar nekaj naslovov, pa so mi rekli, da za ti dve prireditvi ni isti organizator, zato karte kljub doplačilu niso zamenljive. Žal....

FLOWR12 -> RE: Klape v Novi Gorici (25.1.2011 8:06:25)

Lilu poslala sem ti ZS.

Stran: [1]