Janeja -> kaj vse so in smo dali skoz (11.8.2005 22:36:21)
|
Jaz rajši sploh ne razmišljam o dolgih 99 dneh, ki jih je Lea preživela na intenzivni preden smo jo končno dobili domov. Najhuje je bilo prvih 45 dni, ko je nebogljena ležala v inkubatorju, dihala s pomočjo respiratorja,... jaz pa je nisem mogla stisnit k sebi :(( Evo, mi že tečejo solze, ko se samo spomnim ... Potem je bilo pa iz tedna v teden lažje. Začeli sva se vsak dan cartat (kengurujčkat), sama je dihala in vsak napredek nam je dal novo moč ... Res si ti naši mali borci zaslužijo čisto vse. Mi imamo Leo cele dneve na rokah in še vedno včasih ne morem verjet, da je res čisto naša, da je zdrava in da jo lahko cartam. Vsi mi govorijo, da bo oz. da je že razvajena ... AMPAK LEA SI TO ZASLUŽI! Tri mesece se je sama v bolnici borila, da nam je lahko zdaj dala nekaj najlepšega - sebe, svoj nasmeh. Seveda bo razvajena in z največjim veseljem, srečo in ljubeznijo jo razvajam, cartam in stiskam k sebi. Slik imamo pa tudi mi ogromno. V bolnici sem jo slikala čisto vsak dan ampak še danes teh slik nisem dala razvit za v album. Nekako se mi zdi, da je bila tam res samo moja in da bom te slike imela samo zase (pa za atija seveda), za ostale pa imamo slike, ko je bila že brez aparatov in cevk. Pa od zdaj, ko smo doma. Itak je še vedno nekaj "posebnega", ta naš mali drobižek ... najbolj zlato in ljubljeno dete. Hvala :angel: , da jo imamo! Jerneja
|
|
|
|