Hope2 -> RE: Alergija ali kaj....???? (24.1.2011 7:56:38)
|
Jaz pa mislim, da ni take panike z medrolom. Tudi na lekadolu ali calpolu so napisani grozni stranski učinki. Če je bil uporabljen ob napačni diagnozi, potem bi tudi jaz zaropotala in to kar fajn. Pozanimaj se in vztrajaj ob svojem. Celo, če je bil dvom ob diagnozi. Tako malemu otroku ob dvomu kaj bi to lahko bilo, se pa res ne bi igrala z medrolom. Ob pravilni diagnozi in pravilnem jamanju, pa pač zaupaš zdravniku. Sicer ni nedolžen, saj tudi ni nobeno zdravilo, ampak tudi ni tak bav bav. Jaz sem ga jemala vse do 16 tedna nosečnosti, sicer prednsiolone, ampak je isto sranje samo drug proizvajalec. Jemljem ga tudi za vsak poskus zanositve, torej večkrat na leto, o stranskih učinkih ne duha ne sluha. Bolj kot stranski učinki, mene bolj skrbijo napotki od zdravnikov, ker nekateri sploh ne opozorijo, da ga je treba nujno jemat do 8 ure zjutraj, po hrani. Če se ure na držiš, nima učinka, če ga ne vzameš po hrani, lahko čutiš posledice (tresenje rok...), potem pa še odvajanje. nikoli se ga ne sme prenehat kar anekrat , ampak moraš zniževat dozo postopoma. Če se tega ne držiš, lahko pride do večjih zapletov, kot pa stranski učinki. Glede zastoja rasti se ne rabiš sekirat, to se pojavi ob daljšem jemanju večjih doz. To kar je jemala tvoj apunca, je zelo kratek čas[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|