stoji na prstkih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

samado -> stoji na prstkih (21.1.2011 9:29:51)

Lepo pozdravljene! Naša punca bo kmalu eno leto stara, že zelo zgodaj se je začela plazit in postavljat na noge, nekako pa ne preklopi na to, da je treba stopit na celo nogo, vedno je na prstkih. No, naj povem, da ne delam panike iz tega, tud nič jo ne silim k hoji, jo pustim čisto pri miru, samo čist tko informativno me zanima, če ima še katera podobne izkušnje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hope2 -> RE: stoji na prstkih (21.1.2011 9:38:00)

Ja, naš je sam shodil pri 9 mesecih in je v začetku hodil po prstih (če je bil v copatih-roobeez ali v štunfih, v čevljih ne). Nikoli ni bil v hojici, nikoli ga nismo držali ali postavljali na noge... Se pa več ne spomnim kolk časa je to trajalo, mogoče kake 3-5 tednov. Postopoma je potem začel po celih stopalih. Nič mu ne manjka, ravno nasprotno, motorično je zelo napreden

Katy78 -> RE: stoji na prstkih (21.1.2011 14:07:12)

Kolikor vem iz RA, hoja po prstkih ni ok. Ko se postavi na nogice in stoji na prstkih, ji popravi, da bo stopila na cel podplat. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.1.2011 21:38:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: stoji na prstkih (24.1.2011 11:24:03)

No tole ,ne bo držalo ,da imajo vsi otroci fazo stopanja na prske.Veliko otrok poznam ,ko se se začeli postavljati na cela stopala od začetka.Otroci so si različni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.1.2011 11:46:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]