termometer frdamani ...! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 19:37:01)

naš samo se cel dan slabo počuti, jokca in ima vroče čelo, že od sinoči
no, imamo termometer,ko nj bi zmeril na čelu, pa hudič vsake 3 sekunde drugače pokže, zdele je meni pokazal 37,2 Samotu pa vse od 36,1 do 38,2
ufff
v ritki pa, ko mu hočem zmeriti, tako joka, da je še meni hudo
pa srebro nič hitro ne poskoči, tako da sklepam, da nima veliko vročine
v glavnem, spet sem sama in sem smotana za crknt:((
dalerona mu še nisem dajala, ker se kr dobro drži, je pokonci, je hrano itd.
upam, de bo jutr bolje
aja malo mu iz noseka teče
žp

jazz -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 19:46:36)

Kupi še digitalnega, so precej hitri, tako da gre merjenje v ritki kar ok. A je že imel šesto?

mtd -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 19:50:25)

ja, že je imewl
po moje je prehlajen, no, kaj pa vem, ko je mel 6. al 5. no, pr tisti, ko se po 3 dneh izpuščaj pojavi, je bil bogi z vročino, zdej je pa junak
upam da se bo zboljšalo
ej, ko bi vsaj dedc bil z menoj:(

Gina -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 20:01:29)

Ja, naš je isti danes. Cel dan tuli, ko bi ga iz kože dajali, tudi v naročju. Malo je topel, jaz bi na otip rekla, da ima malo čez 37, termometer pa mu kaže tudi tako. Vendar ima naš tako majhna ušesa, da je treba uhelj malo potegnit nazaj, da sploh lahko izmerim v ušesu, tako kot piše v navodilih. Do enega leta pa mu ni kazalo nič, ker je imel očitno še premajhna ušeska, je bilo vedno narobe. Zdaj pa mi ni jasno, ali bo zbolel, ali so to le zobki, ker ima samo š**** od štiric zunaj. Ampak vsekakor mi bo vse živce spil, če ne bo nehal tulit cel dan, pa še ponoči.

Anonimen -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 20:07:45)

mi mamo navadnega digitalnega in ji meim pod pazduho. v pol minute je fertik al pa še prej. ne vem zakaj je treba otrokom v rito termometre potiskat??!! :zmeden:

lara

Gina -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 20:14:57)

Z navadnim digitalnim je fertik v pol minute samo v primeru, da ima visoko vročino. Če ima vročine 37 in še malo, meri dlje kot navadni živosrebrni. Jaz imam še vedno najraje ušesnega. Če ne gre drugače pa digitalnega, kadar se ni dalo izmerit, ko je bil premajhen. V riti mu pa ne merim, mi je "čudno".

Anonimen -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 20:19:44)

ne vem men hit zmer. zapiska ko je fertik. največ minuto mogoče.

lp, lara

puncica -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 20:35:44)

zakaj v ritki?
podpazduho ni šans, ker noče rok pr mir držat, ušesni meri čist narobe, sploh ji tistega dela ne morem v uho porint, digitalnega pa še nismo nabavl, ga pa bomo v kratkem. Tkao je to pol pa sam še ritka pride v upoštev, tako da jo en animira, drug pa jo ima čez kolena in sploh ne ve zakaj se gre

Anja -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 21:54:57)

Saj ne rabi met rok pri miru :zmeden:

Lepo si jo posadis na kolena (bolj na levo) in pol z levo otroka objames, z desno pa buci buc, al pa biba leze, al pa lutko gor na roko in je ;)

bini -> termometer frdamani ...! (9.8.2005 22:13:18)

upam da bo mali junak kmalu zdrav...
drugač pa sem jest naši pod pazduho merla tako, da sva istočasno gledali telebajske - takrat je čist hipnotizirana..
pa še eno :rozica: za zdravje.

Stran: [1]