Mirna* -> Obrat- nujno - vase izkusnje (9.8.2005 18:30:08)
|
Evo mene...bila na pregledu, polnih 35 t:duda: pa seveda ne obrnjen, niti na ritki, niti na glavi, nekako postrani...svasta... Moje ginekologinje ni, je na dopustu, nadomescala jo je ena iz kranjske porodnisnice. Napisala mi je napotnico za obrat.Moja gineko. pa mi je zadnjic na pregledu rekla,da ce se ne bo obrnil, da ga ne bodo delali, da grem na CR. Ta gineko. danes pa je rekla, da bodo poskusili obrat kljub temu, da sem 1. rodila s CR in da je otrocek res precej velik. Da to obicajno delajo v 34 t, ampak, vseeno. V kr moram v cet ali petek. Potem pa jst razlozim kolegici, kako in kaj, pa ona meni pove, da delajo obrat baje samo se v kranju, da bi se v drugih porodnisnicah, npr. v lj odlocili za CR. Fora je v tem, da zdaj ne vem, kaj naj naredim. Itak sem oklevala, ali naj grem rodit v kranj ali ljubljano.Ce bom sla v kr na obrat, bom potem tud dol sla rodit. Jaz bi po eni strani sla rajsi rodit v lj, ampak, kako je dol z obratom?Zdaj pa sploh ne vem. Ali mi bi v lj tud delali obrat? Ali so ga kateri izmed vas? Ali boli? Kako izgleda? Koliko % da se obrne? Ali naj poklicem jutri v Lj.porodnisnico in poskusam z nekom govoriti? Na koga naj se obrnem? Madonca, dr. Pusenjak je pa se na (seveda zasluzenem) dopustu do septembra... Hvala za odgovore pa lp, A
|
|
|
|