hugolina -> Avgust (9.8.2005 20:57:38)
|
Danes ste pa avgustovke tako pridne, da vas je komaj za dohajat :bravo::bravo::bravo: No, saj to je zelo lepo,konec koncev je zdaj naš čas. Jaz sem bila danes na Vršiču, ja res je in da ne boste mislile, tudi gorski zrak očitno ne pride do živega našemu :duda:. Pa tolk mi vsi težijo, da imam trebuh že čisto spodaj, da zdej pa mora bit. Jah, .... če bi blo po moje, bi šla že včeraj v porodno, pa ni nič. Sem dobila tak občutek, da smo vse tko neki pridne zadnje čase, pa ful naspidirane, .... :zmeden2: al se mi pa samo zdi. Violinski ključ, hvala za detektivse nasvete. Zdej moram preučit Miševi, da bom pol samo opazovala in kljukice delala :)-:)-:)- (se hecam). Po moje, če bi res naleteli skupaj nebi bil problem spoznat jo, ker bi prišla k njej mala punčka z imenom Nika. In to je se mi zdi zelo pomemben podatek. (miševi brez zamere). Bilo bi pa fino ja, imet v sobi cool cimro. Mene le bolj skrbi, da nebi naletela na kakšno z velikim številom obiskov. Moja kolegica je mesec nazaj imela tak primer. Nič kaj prijetno, ko se privajaš na štručko, tam jih pa 20 komadov visi čez cel dan... Ampak gotovo nič ne moreš narediti, edino če prosiš, da te preselijo...:( No, zdej grem pa neki v usta dat, ker me tolk kislina daje zadnje dni. Sem se prej celo nosečnost hvalila, da nimam problemov z zgago. Zdej pa imam - za vse nazaj :((
|
|
|
|