Aja32 -> oktobrke (10.8.2005 10:17:22)
|
Zdravo punce, da se javim še jaz malo. Včeraj bila na pregledu in dobila "zeleno luč" za na morje:bravo::bravo::bravo:. Namreč na zadnjem pregledu mi je g. ugotovil, da se mi maternični vrat prehitro krajša in mehča, tako da je bil moj dopust pod velikim vprašajem. Sem bila pa pridna, malo bolj počivala in vsak dan sem jemala magnezij, tako da se je zadeva malo umirila. Pusti me na morje sicer samo za en teden - oglasiti se moram predno grem na morje in potem takoj po morju, da bo preveril stanje. Sem bila pa ponovno presenečena. Namreč na zadnjem UZ je ugotovil, da sem v 22. tednu (po menstruaciji bi morala biti 20. teden), včeraj je pa ugotovil, da ima plod razvito glavico za 32. teden. Tako, da izgleda, da bo vse skupaj še malo prej... Po menstruaciji bi morala imeti rok 31.10., potem je bilo nekako 15.10., zdaj pa je rekel, da mi bo točno povedal in dal tudi papirje takoj po dopustu (2.9.), ko bo opravil še en UZ. Drugače se počutim OK - edino noge imam popoldne zatekle, da nobenih čevljev ne spravim več gor, pa boli me križ. Drugih problemov zaenkrat ni. Spol?! :)-:)- Midva z :love: sva se odločila, da nočeva vedeti kaj bo. Včeraj nama je g. sprintal slikico na kateri naj bi se videl spol. Štručka se je prav pošteno razkazovala... Ampak midva "laika" seveda po sliki itak ne veva kaj bo. Vsi okoli naju govorijo, da bo punčka, moj 6. čut me je itak zapustil, tako da res ne veva kaj bo. Bomo videli... Toliko za enkrat, pa, pa A:nosecka:
|
|
|
|