|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   betaglucan junior
19.1.2011 21:19:03   
tinadvojčica
Pozdravljene!
Imam hčerko staro 6 let. Pred 14 dnevi je zbolela za pljučnico in seveda zdaj spet kašlja. Nazadnje ko sva bili pri zdravniku mi je zdravnica dala eno reklamo za betaglucan junior, ki naj bi pomagale otroku na začetku bolezni da se čimprej pozdravi. Ali katera pozna te tablete oziroma je kaj slišala?

Hvala in lep večer še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: betaglucan junior
24.1.2011 16:58:39   
razigrana
Mi jih jemljemo. V primerjavi z lanskim letom, ko je bila hči od novembra do marca v vrtcu le tri tedne, je stanje letos popolnoma drugačno. Ne vem sicer ali je k temu pripomogel betaglukan, ampak ga bomo jemali še naprej. Sinu sem ga začela dajat na začetku prehlada in nos je bil čez dva dni čist. Poznam pa kar nakej mamic, ki ga tudi pohvalijo.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: betaglucan junior
5.5.2011 14:28:35   
Nibi
Tudi mi smo na betaglukanu, vendar jemljemo sirup Imunoglukan. Res je super. Oba fanta 2 in 5 let sploh nista bila bolana celo zimo. Pa še rada ga imata, jemala bi ga kar skosuser posted image  - mami a lahko najboljši sirup na svetu dobim?!

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

ime za punčko?? <3
mag3

Hana (34%)

Naja (16%)

Neli (19%)

Lia (19%)

Ina (12%)

Število vseh glasov: 2666

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!