KATERI sušilni stroj? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Alfabeta -> KATERI sušilni stroj? (19.1.2011 17:50:01)

Spodaj je sicer tema o sušilcih, ampak mene pa konkretno zanima kateri s katerim sušilnim strojem ste zadovoljne?

Jaz bi rada da je kondenzacijski, da ima zamik sušenja in da ima program proti mečkanju.

Mi lahko katera pomaga?

[sm=smiley31.gif]

Alfabeta -> RE: KATERI sušilni stroj? (20.1.2011 18:28:53)

A ga zdaj pa nobena nima ali se vam samo ne da odgovarjat?

SaMaa -> RE: KATERI sušilni stroj? (21.1.2011 16:13:02)

Prisegam in uporabljam samo Gorenje, zelo sem zadovoljna.

tilči -> RE: KATERI sušilni stroj? (23.1.2011 21:01:53)

Mi smo nabavili tega:
http://www.mimovrste.com/artikel/3270026323/kondenzacijski-susilni-stroj-electrolux-edh97980w
Danes prvič sprobala.Posuši zelo hitro,prostor se ne segreva,najbolj pa mi je všeč,ker porabi malo električne energije.Prej smo imeli Indesit D razred in je porabil 5 kilovatov na sušenje,ta pa malo več kot 1.

malania -> RE: KATERI sušilni stroj? (24.1.2011 0:28:02)

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Prisegam in uporabljam samo Gorenje, zelo sem zadovoljna.

Jaz sem tudi vedno prisegala na Gorenje za pralni stroj, ampak ko smo kupili novega nas moti da ob centrifugi zelo skače... (kar postaviš nanj dol zleti). 
S sušilcem pa žal nimam izkušenj, mi je pa topel mehek občutek oblačil zelo všeč. Še posebej pa to, da ti ni treba perila obešat, dol dajat, pazit kdaj bo dež... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sončnica14 -> RE: KATERI sušilni stroj? (24.1.2011 12:39:55)

žIVJO,

Imam AEG Electrolux, kondenzacijskega, sedaj ga uporabljam 4 mesece, super zadovoljna.
Likam praktično ne več, mogoče par kosov oblačil tedensko, posuši hitro, zmečkano ni nič, ima zamik začetka sušenja, tako da velikokrat nastavim tako, da je zjutraj ko vstanem ravno posušeno. Po koncu sušenja t še do 90 minutobčasno zavrti in vpihava hladen zrak, zato da se ne zmečka, če ne vzameš takoj ven.
Kupila sem B razred, ker sem brala, da se nakupna razlika v ceni med B in A+ in v 10 letih ne povrne.  Cena je bila tam okrog 490 € pri Majdiču v Celovcu (oz. v njihovi internetni trgovini).  
Sušim notri 90% oblačil ter vso posteljnino.

Alfabeta -> RE: KATERI sušilni stroj? (26.1.2011 10:40:27)

Hvala vsem... [sm=smiley31.gif]

Stran: [1]