marčevke, dajmo se pofočkat:-) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncicaT -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (9.8.2005 14:53:36)

Kako ste kaj? Meni se zadnje čase dogaja, da ko pojem kaj, potem mi je fajn slabo.Mi je pa zadnjič :love: prinesel vodo, v njo stisnil limono in žlico medu, a veste da je to bila edina stvar ki sem jo lahko spila.:zajcek:

Morala bi več vode pit, ampak čudežno se mi je sploh ne lušta (pred nosečnostjo sem jo ful pila).

Drugače moj buši postaja napet, ni ga še kaj dosti, malo pa ga je čutit9nebesa.

Pregled imam 23. 8., vmes se šibam na dopust:-)

A se še kateri to dogaja, da mi ne paše božat se po spodnjem delu trebuščka!!!!:zmeden::((

Kot da mi je zoprno?! Sam občutek...napetost itd...je pa res da ni vsak dan enako, ko se spomnim na pikico, občutki izginejo:-)

Lep torek še naprej, jaz pa grem sedaj malce oddremat:zaspan::)

anajmad -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (9.8.2005 15:56:45)

Men je ful sslllaabbbooo:(.Vsak dan hujše:(.Trebuh mi je že skočil ven:zmeden2:,tako da nosim hlače na elastiko.Kg 2-,bruham ne zaenkrat,drgač pa za potrkat v redu,samo da bi tko do konca trajal.
en lp:morje:D.

soncicaT -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (9.8.2005 21:37:20)

Kaj ste vse na morju, al se vam ne da?:zaspan::)-

Čauči9nebesa

fionaP -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 8:13:54)

Ja, jaz se zdaj počasi pakiram :) v petek zvečer gremo za dva tedna, komaj čakam.:morje:
Drugače pa mi je še kar slabo, a ne bruham. Pa spahuje se mi non-stop. Če mi pa slučajno kaj zapaše in pojem normalno porcijo, me pa potem grozno želodec boli. Sploh zvečer ne smem preveč pojesti, ker mi je potem slabo in me boli želodec. :(

Drugače živimo normalno naprej, počasi se z :love: pripravljava, da bo treba povedat. On seveda ne bi normalno povedal, mora biti kakšen blazen hec.
Jaz bi najraje videla, da bi staršem in prijateljem povedala kar tako, da bi hčerka povedala. To se mi zdi tako prisrčno. Ampak morava najprej njej povedati.
:metulj:

Anuš -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 8:40:37)

Čao še od mene!

No, jst sem pa skos žejna in na dan spijem po 3-4 l vode. Od tega samo ponoči 1,5 litra. Noro. Seveda temu primerno hodim ponoči tudi na -2 dcl. :sloncek::sloncek::sloncek:
V ponedeljek sem bla na pregledu in je vse OK, dojenček je velik 4,1 cm (10t3d) in mam novo slikco. :)-:)-:)- Vidi se glavca, rokice in trup.9nebesa
24.8. pa imam NS.
Jest pa moram na 2 uri ampak malo. Se mi dogaja, da sem ful lačna, potem pa pojem 3 grozdke pa ne morem več. Kr neki...:zmeden2:

Papa

mucica1 -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 8:54:57)

ojla,

pri meni nič novega, razen to, da po novem ne morem niti blizu morski hrani.:(

Še do nedavnega bi jedla samo morsko hrano - školjke, škampe, hobotnico v solati, zadjič pa hodim po BTC-ju zavoham ribre in sem komaj prinesla do WC. To je bilo moje prvo srečanje z WC školjko (zaradi slabosti :zmeden2:)

Aja, pa IQ rahlo niha - odvisno od vremena. Včasih rabim celo večnost, da nekaj razumem, to se mi tudi prej ni dogajalo- :ups:

Drugače se pa tudi jaz odpravljam na dopust, tako da sem z vami samo še danes, potem pa me do 5. septembra ni. Lepo se imejte do takrat, pazite nase in na svoje štručke in čim več sončnih dni,

:muca:

PiaM -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 10:42:08)

Jaz pa kot ponavadi, slabo in dežuranje na wc školjki (z usti)...:(

Uživajte na dopustu!

Anuš -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 13:54:34)

Še neki sem se spomnila.:bravo::bravo::bravo:

A je kakšna kej občutljiva? Jst sem v fazi poroke in sem na eni fotki vidla, ko oče hčerko pelje po rdeči preprogi. Solze so se kar same po ličkih zadrsale. :(( Moj:love:se pa samo smeje in ne more verjet kaj se z mano dogaja:zmeden2:

mucica1 -> marčevke, dajmo se pofočkat:-) (10.8.2005 14:55:44)

ma ja Anuš,

jaz se tudi že sama sebi zdim malo čez les, ker se mi dogaja, da je zjutraj, ko se peljem v službo, na radiu, kaka ljubezenska pesmica. In meni se zdi takooooo leeepa, da se jokam še ene 40 km in se komaj k sebi spravim, preden stopim iz avta v službo.

Ampak saj to je lustno, a ne? Moj :love: se mi tudi cele dneve smeji.

Lep pozdrav še enkrat,

:muca:

Stran: [1]