Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 19.1.2011 8:52:34
|
|
|
|
Lantea
|
Kot je bilo že velikokrat napisano....črpanje ni merilo, koliko mleka imaš. Jaz recimo si čez dan (oziroma kadarkoli, če niso res fullll polne prsi) ne morem izčrpat nič....par kapljic. Pa sem hčerko kljub temu polno dojila. Večje merilo, ali je mleka dovolj, je to, kako napreduje tvoj otrok, je po hranjenju zadovoljen ipd. Tako da (če si ne črpaš zaradi drugih zadev) črpalko stran , da se ne boš obremenjevala (ne mislim nič slabega).
|
|
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 19.1.2011 8:55:18
|
|
|
|
tix
|
mmm, mislim, da je bilo že ene 1000x napisano, da črpanje mleka ni merilo!! Če se dosti redi, ima polulane in pokakane plenične in je nasplošno zadovoljen ni nobene panike. Je pa pač treba tud ponoči "kdaj"vstati pa dojit. Jaz si komaj toliko sčrpam v primeru polne dojke, pa sina pol leta dojim brez dodajanja in ima 9,5kg. Tako, da srečno
|
|
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 19.1.2011 8:59:31
|
|
|
|
tix
|
hehe, sva z Lanteo istočasno odgovorili
|
|
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 27.1.2011 22:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ni važno kdaj si ga črpam, ga je lahko enkrat komaj 90, drugič pa 220, tudi pri 3m staremu. Vse je odvisno od miljavžent faktorjev: postavitve črpalke, hidracije, sproščenosti, položaja, pritisk, glavobol,.... Sploh se ne oziram na to. So me opozorile, tako kot tbe, da raje gledam pleničko. Pa merilo mi je tudi, da spi, ker je navajen spat 10 ur v kosu. Če se kmalu po tem, ko ga dam spat spet zbudi in čmoka pest, meni da je lačen. Ta je pri nas. Pa saj mali vse pokažejo in povejo. Brezveze se toliko frustriramo.
|
|
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 27.1.2011 22:07:51
|
|
|
|
Precious
|
Zbujanje in cmokanje pesti ni kazatelj da je otrok lačen
|
|
|
|
RE: stiskanje mleka in koliko ml 27.1.2011 22:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
V našem primeru je, pa združeno še z jokom, sem pozabila dodat. Ker, ko sem ga zgolj mirila, ni pomagalo, je iskal dojko in se jezil. Dobil še mleka, ga je stankal in mrknil v šusu. Zavisi od posameznega otroka. Saj ga opazuješ in imaš približno občutek, če se je najedel ali ne. Je pa res, da ga ne budim, tudi če mislim, da bi lahko še jedel. Bo že sporočil Redko se mi zbudi, enkrat ko mrkne. Pa se je danes spet. Tokrat ni tlačil rokic v usta, ni iskal dojke ampak je zadostovalo, da sem ga pozibala, prižgala uspavanko in se je umiril.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?