|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež na sprednji sedež
18.1.2011 9:57:55   
veternica4
mene pa zanima če katera ve ali je dovoljeno otroški avtosedež(za 4 letnika) montirati na sprednji sedež?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež na sprednji sedež
18.1.2011 10:04:56   
K_a_t_i
Je.

Če namestite otroški varnostni avtosedež (skupine 0 ) na prednji sedež v avtu, se prepričajte, da je izklopljen var­no­stni meh. Če varnostni meh ni izklopljen, lahko ob sprožitvi po­vzro­či smrtne poškodbe otroka. Če vozite starejšega otroka na sprednjem sovozniškem sedežu (seveda v ustreznem avtosedežu skupine I ali II III), potem varnostnega meha ni treba izključiti, morate pa sovozniški avtosedež prestaviti v popolnoma končni položaj (potisniti povsem nazaj). Stranski varnostni mehi ter zavese spredaj in zadaj se ne izklopijo, saj otroka in druge potnike v primeru trka ščitijo pred poškodbami.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.1.2011 10:06:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2011 10:30:55   
kristinaj
a je vredno tvegati???

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2011 10:37:06   
veternica4
kaj pa tvegaš? toliko kot če je lupinca spredaj?

kaj pa stransko trčenje....tukaj tvegaš čelno, drugače tvegaš stransko

če hočeš da nič ne tvegaš je najbolje da greš peč (pa še to tvegaš)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2011 11:27:27   
Najaa
Nisem vedla, da se lahko spredaj vozi. Super, mi imamo večkrat situacijo, ko bi tavečjo najraje dala na sprednji sedež. Zdej glede varnosti ne vem kaj bi bilo tveganje, sej sem lupinico tudi vozila spredaj in prav tako se ti lahko nekdo zabije v sprednja vrata kakor v zadnja...

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2011 16:15:30   
Precious
Jaz lupinice nikoli nisem imela spredaj. Se mi ne zdi varno. Ti je pa že uporabnica zgoraj kopirala kdaj in kako se sme

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2011 22:36:06   
Najaa
Ja, sem prebrala.user posted image In to sem vedela že prej, ker smo lupinico uporabljali že dolgo nazaj in preden sem jo dala na sprednji sedež, sem vedela, kaj in kako je varno. 

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2011 14:14:28   
Ram 1
Prosil bi za pomoč,
Dobila sva lupinco, ki se pritrdi z Isofix sistemom. Sedaj pa imava težavo, saj najin avto žal nima Isofix sistema. A ima kdo takšne podobne izkušnje oz. če ve ali je možno dokupiti kak dodatni nastavek za pritrditev na sedež. (škoda se mi zdi, da bi sedaj kupoval novo lupinico).
lp,

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2011 15:18:16   
K_a_t_i
Vsaka lupinica/stolček, ki se pričvrsti z isofiksom, se lahko pritrdi tudi z navadnim pasom. Običajno so navodila kako, narisana na sami lupinici. Če niso, pa malo poguglaj. Katero lupinico pa imaš?
Se pa vsak podstavek za lupinico, ki ima isofix ne da pričvrstiti v avto z navadnim pasom - a to si mislila?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Ram 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?