Gradac-hotel Labineca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

pikipo -> Gradac-hotel Labineca (17.1.2011 22:24:35)

Razmišljamo, da bi letošnje počitnice preživeli v Gradac-u hotel Labineca. Je kdo, ki je že bil v tem hotelu? Kakšni so vtisi? Bi bila to primerna izbira za družinico z 2 letnim otrokom?

lindsey -> RE: Gradac-hotel Labineca (21.1.2011 10:52:37)

pozdravljena.....
jaz sem tud za ta hotel zanimala pa sem v googla vtipkala pa sem najdla nek forum kjer so kritizirali pa sem si premisla...tako da malo pogelj po teh forumih...vtipkaj v googla gradac hotel labineca .....lp

m.rudovic -> RE: Gradac-hotel Labineca (26.1.2011 15:36:12)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]katastrofa mi smo bili lansko leto z otrokom katastrofa, sama se odloču ampak jaz ti ne priporočam smo šli preko relaxsa  pa sem že preden smo dobili ključ od sobe klicala v slo da bi stornirala pa se ni dalo smo šli zato 2 dni preh domov.

liju -> RE: Gradac-hotel Labineca (7.2.2011 11:32:59)

IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] katastrofa mi smo bili lansko leto z otrokom katastrofa, sama se odloču ampak jaz ti ne priporočam smo šli preko relaxsa  pa sem že preden smo dobili ključ od sobe klicala v slo da bi stornirala pa se ni dalo smo šli zato 2 dni preh domov.

Kaj pa je bilo tako narobe? Mi smo tudi zagledani v ta hotel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

reni08 -> RE: Gradac-hotel Labineca (22.7.2016 6:14:40)

Pozdravljeni
ja dobesedno katastrofa.
Mi smo bili letos v tem hotelu,rezervirali na Kompasu. Rezervirali depandanso hotela, na agenciji so nam razlozili da je to samo nasproti
hotelu(stavbai sta nasproti), Ne depandansa je za hotelom, mi smo imeli 182 stopnic do sobe.
Prvo razočaranje ko prideš na recepcijo po8 urah vožnje z 2 otrokoma, NI PARKIRIŠČA, receptor ti reče da on niparkir mojster...[sm=hudicek1.gif].
Sobo kismojo rezervirali ti nite ne znajo povedat v katerem koncu se nahaja, ( tamo gore nekdje).[sm=smiley13.gif] Hrana se ponavlja i niti malo ni za otroke, naši so sicer
dobili vsak dan neki zase,ampak vidiš ko jedo samo kruh. Ni sadja oz.je gnilo...osebje v restavraciji prijazno in se trudi,ampak da jim direktor tako ukaže....[sm=zmeden.gif]
Čistoča in brisače v sobah so uredu, tudi čistilke prijazne.
Dvigalo v hotelu staro in počasno kot pred 50 leti, sicet ga mi nismo uporabljali.
All ja ma samo da pkše da je alll, pijače vse instant, sladke in totalno sladke, prigrizki vmesni...suhi biškoti in beee salame.
Bili smo10 dni proti koncu se nam je kar zagravzlo vsa hrana, sli smo ven jest, gostilna.
Ima nekaj lepih lastnosti večina pa slabih, mi se ne vračamo. Za ceno ki smo jo plačali smo razočarani, lahko bi se bolj potrudili in več ponudili.

Da ne govorim o kaktem mini golfu, nimajo palc in zapuščen, čeprav je v ponudbi, pinkponk amo en komplet in še ta na koncu zmogljivosti. Biljard plačljiv vendar pol našega dopusta na popravilu???!!

Kaj naj rečem smo preživeli.......
ma ne pridemo več
R

Stran: [1]