Mojabiba -> RE: Septembrke 2010 - 2. del (25.3.2011 9:17:55)
|
Jutro [sm=kava.gif]. Še ena neprespana noč... mora obstajati kakšna študija na to temo, kako pomanjkanje spanca vpliva na človeka, ker sem po moje že na meji - ponoči si je tamala zbrcala nogavičke dol in sem zjutraj videla, da sem ji popravila eno na levo nogico, drugo pa na desno rokico [sm=zmeden.gif]. Poleg tega sem kar naprej lačna, ampak se na nek čuden način 'sušim'. Tamala je pa po staromodno 'lep' dojenček: močna, okrogla, rdečelična, dobrovoljna - babici jo obožujeta. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Mojabiba - a Čolnarna je že odprta? Ker nekaj so lastnike menjali, pa je bilo zaprto Mojabiba - a Čolnarna je že odprta? Ker nekaj so lastnike menjali, pa je bilo zaprto Ja, pa res je nekaj takega, sem pozabila - mislim, da je bila previsoka najemnina? Baje naj bi imeli že izbranega novega lastnika, ki naj bi odprl konec aprila, začetek maja. Je pa kavarna pri Tivolskem gradu tudi v redu, samo hladneje je. Nad postom, na katerega odgovarjaš imaš opcijo odgovori in pa citiraj. Lahko označiš željen tekst (tako sem zgoraj naredila jaz) in klikneš odgovori. Tako se ti bo prikazal le del citiranega posta. Če pa želiš citirat cel odgovor, pa ne označiš nič in samo klikneš citiraj. Hvala, Benika!
|
|
|
|