teodora75 -> RE: Septembrke 2010 - 2. del (15.2.2011 11:19:39)
|
Hej, lep pozdrav! Ja, res nisem prav pogosto tukaj gori, vsaj kar se pisanja tiče... Gre tudi moj 'višek' časa bolj kot ne v druge namene; Me čaka naslednji mesec izpit predšolska pedagogika, pa pred tem še psihologija otroka in plesne veščine - ta je sploh ekstra zabaven ;) Aja, pa ko smo ravno pri tem - sicer berem, ker imam za izpit, ampak bi priporočala vsem staršem knjigo: V vrtcu bo morda že prepozno (Masaru Ibuka). Že sam naslov pove kar dosti, gre pa seveda o tem, kaj vse lahko 'damo' (ali pa ne) otroku do nekje tretjega leta in če čakamo na kasneje, je lahko pač prepozno. No, drugače pa nov vpis za seznam - naš 'težkokategornik' meri pri 4,5 m 65,5 cm in vaga pravi 8100 gr. Uh joj. Je še dohtarca 2x pogledala. Ampak ja, vsa njegova silna lakota in potreba po flaši, ki jo skoraj 'pogoltne' se pač mora nekje poznat. Sicer pa nama z GH ne gre ravno najbolje. Sva probala parkrat z riževo kašico, pa jo sicer poje, ampak šele po tistem, ko že konča svoj obrok (AM) po flaški seveda. Prej pa nikakor. Prejšnji dan sa pa poskusila tudi s korenčkom, ni šlo pa sploh nič dol. Pa me zanima - tiste, ki ste že kar dobre pri tem, kako pripravite to zelenjavico? Samo zmečkate z vilico in so mali kar navdušeni še nad tisti koščki ali tudi zmiksate? Ker sem razmišljala, da če bi res zmiksala s paličnim, bi mu bilo mogoče bolj všeč. Samo malo 'tečno' je miksat za eno žličko korenčka... Drugače pripravite več te kašice skupaj in zamrznete ali kako? Se mi zdi, da bi bilo res fino, da se malo bolj resno lotiva tega, tudi P je rekla, da kar naj, navsezadnje bomo naslednji teden stari 5m. Jaaaaaaaaaj, kam je šel ta čas [sm=zmeden.gif] Aha, sem se zdajle spomnila, vse pišete, da imate vpise za vrtec konec marca; Sem prejšnji dan klilala v Radovljico in je že konec tega meseca, samo tako, da ne bo katera zamudila. Sicer bomo delali na tem, da jeseni še ne bo v vrtcu/jaslih, ampak za vsak slučaj pa ga vseeno vpišemo. Pa še čestitke za diplomo, plusek (khm khm, se morda nam tudi obeta, samo bo treba na test še malo počakati, smo bili pa fajn 'pridni' 'prave' dni [sm=smiley1.gif]), pa seveda 'zdrave misli' za vse bolne! Bodite fajn! T.
|
|
|
|