tinkatonka
|
HEJ! Jaz sem pa tko vesela, da je tega vikenda konec. Sploh pa današnje nedelje. Jakob je bil tečka na kubik. Se je že ponoči začelo,nadaljevalo pa čez cel dan. No vmes je bil v varstvu pri mojih starših, ker smo šli mi na en RD. Cel dan je nekaj jokcal, nič mu ni pasalo, ne na rokah, ne na tleh, v ležalniku, nikjer, mazali smo zobke, GH danes ni pojedel niti žličke. Je pa veliko kakal, ima tudi fajn rdečo rit in mu sudocream ne pomaga. Hm....kaj še pomaga? K dohtarju ga zarad rite ne bi vozila, sam je res tko kot "opečena". Če jutri ne bo bolje, po celodnevni in nočni terapiji s to kremo, bom šla v lekarno po praško pasto.Upam, da mu bo pomagala. Benika...mislim nate. ŽanaTaja...odvisno tud kok boš oz. si mobilna z otroci. Jaz sem bolj tip ko nisem na miru in bi si želela voziček za dvojčka v tvojem primeru, da bi lahko z obema hodila na daljše sprehode, izlete ipd., pa spijo notri brez problema, če si zunaj. Oprosti na vprašanju, ampak a ti si zanosila kljub kontracepciji? Waw.... Almera...lepo, da gre Borovo stanje na bolje. Zunaj je pa itak za en klinc vreme, tak da vsaj slabe volje ne bos, ker ne mores it na sprehod ven. Kako je Ronja? Jaz sem se pa odločila, da bo Anej doma še 10dni. To nedeljo bo praznoval že svoj 5 RD s prijateljčki, čeprav ima dejansko RD 3 dni kasneje, ampak je bila telovadnica samo to nedeljo še frej. Pa še RD bo praznoval doma, potem pa gre nazaj v vrtec. Pol se pa kofetkanje lahko spet začne. Mirno noč vsem. Upam, da bo tudi naša, ker še ena taka kot je bila zadnja, pa me lahko samo kam odpeljejo.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.2.2011 21:48:40 >