|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
13.2.2011 14:03:24   
NiNiBo
ZanaTaja user posted image user posted image user posted image  to pa je novicka wow, presenetljiva vendar zelo zelo lepa user posted image .
Izabelina naj te nasprotujoca mnenja patronazne in zdravnice ne spravijo v slabo voljo. Mislim, da imas Evico v "malem prstu" - z njo prezivis ne nazadnje 24 ur in verjami ti bos najbolje vedela kdaj je cas za GH. Pac poskusis, ce noce pocakas teden, poskusis in tako dalje. Sicer pa, a se vama mudi? Zaupaj sebi, in lastni intuiciji - ti jo najboljse poznas. Vsi ostali sledijo smernicam in ti svetujejo kot je trenutno "in". Patronazna je malo bolj tradicionalna in je rekla 6 mes. zdravnica pa malo bolj informirana in sledi zadnjim smernicam in ti je rekla 4 mes. 
Pri nas je bila zadnjic ena mlada nadomestna zdravnica in mi je rekla, da naj zacnem uvajat GH in sem jo cisto lepo vprasala zakaj naj bi uvajala, ce polno dojim, Neo lepo napreduje - torej v cem je prednost uvajanja GH pri 4 mesecih v primerjavi z polnim dojenjem. No gospodicna zdravnica ni imela nobenega argumenta, v bistvu je spremenila temo, pa sem se enkrat vprasala pa je rekla, samo da so to smernice user posted image user posted image user posted image
archie meni osebno je tako kot dela khurde nekje najbolj logicno in delam enako. Malo vec se moram kontrolirat, da res vsakic to naredim ampak sem se cisto navadila. Jaz ga ne posedam na kakrsen koli nacin, ker je to zame cista "bedarija" Neo bo sedel, ko bo to zmogel sam in nic preje. Nobenih trip - trap, blazin in podobnega - mi smo tako ali tako vec cas na tleh, da se giba prosto kot se le more. Vecinoma ga potem itak slecem do bodija, dam nogavice dol in to mu najbolj pase. Nad njega imam obesen na elastiki tudi balon in z njim se valja na vse strani. Ce pa je pri meni prakticiramo pa bocno sedenje (kot opisano), lezalnik uporabljamo itak skoraj ne vec, nama so tla pac ratala zakon. Sedaj sem "razkirala" in kupila Airex blazino da nama bo se lepse.
benika mislim nate in upam, da se nam kmalu javis user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.2.2011 14:29:18   
archie
NiNiBo: tudi Teja ni dosti v tako sedečem položaju. Več ali manj samo ko smo na obisku. Tam je ne morem dati pod lok ali pa na tla.
Ko smo na kavču, je v napol ležečem položaju.
glede hitrejšega uvajanja GH sem nekje zasledila, da naj bi bilo manj alergij, če se določeno hrano uvede do 6 meseca.

hvala vsem za mnenja user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.2.2011 19:15:06   
NiNiBo
archie jaz mislim, da ce jo imas vcasih pac v sedecem polozaju ne bo konec sveta. Pri nas se to seveda tudi dogaja, se predvsem ko dobimo kaksne obiske, takrat pac ne tezim obiskom, sej ni nikoli v tem polozaju tako dolgo. Za primer, grem tect vsak dan po 1/2 ure po dveh mesecih sem fit, grem tect enkrat na teden 1/2 po dveh pa definitivno ne morem trditi da sem fit. Enako vidim tole stvar z sedenjem, ce se tole "prezgodnje" sedenje prakticira vsak dan, potem se imas pravico zamislit, drugace pa ni panike.  

GH sama delam v znanosti in cedalje bolj opazujem kako se izsledki znanosti v medijih izkrivljajo v komercialne namene, kako se delajo zakljucki na eni raziskavi (verjami mi stvar je treba dobro preveriti s strani vecih neodvisnih raziskovalnih skupin) in se bi lahko nastevala. Ker se vse to dogaja se pomoje smernice kar naprej spreminjajo. Jaz sem se odlocila, da sicer poslusam nasvete, ampak odlocim se pa cisto po svoji pameti. Da bi sla pa vse preverjat, izsledke raziskav z lahkoto najdes na npr. PubMed, Science Direct se mi pa enostavno ne da, ker vem kolk je to dela, da prides do lastnih zakljuckov. Ce povzamem, z zdravo kmecko pametjo mislim, da pac ne mores nic zgresiti.

Upam, da se moja posta ne slisita prevec kriticno do vedno aktualnih tem, to je zgolj moje misljenje oz. sem samo napisala kako jaz razmisljam in delam, in naj se ne vzame kot kritika na karkoli oz. kogarkoli. Vsaka mama je najboljs mama za svojega otroka.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.2.2011 19:19:00   
katrinka
zanataja - niti pod razno ne vozicka za dva - lej, moja suzana je shodila pri enem letu in potem je slo se malo pocasi da je res stabilno hodila, ce sva bila z mojim skupaj sandro v vozicek, suzana hodi,ce sem bila sama, suzana v marelo ali hodi, sandra v slingu ali pestulji, ti loh punce povejo da sem na kavo prisla tako da je suzana hodila sandra pa v vozicku, ce ti otrok shodi pri enem letu je drugace kot pri letu in pol, jaz na tvojem mestu ne bi nic kupovala ampak sele po rojstvu, dej si denar na stran pol bos pa vidla kako bo k bos rodila....pa racuni da cez zimo niti niso ful ful velik zunaj - ce bo v vrtcu itak je tam zunaj...ja, bolni so loh velik pa si doma...ampak res ne kupuj nic...pocaki

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.2.2011 21:42:04   
tinkatonka
HEJ!

Jaz sem pa tko vesela, da je tega vikenda konec. Sploh pa današnje nedelje. Jakob je bil tečka na kubik. Se je že ponoči začelo,nadaljevalo pa čez cel dan. No vmes je bil v varstvu pri mojih starših, ker smo šli mi na en RD. Cel dan je nekaj jokcal, nič mu ni pasalo, ne na rokah, ne na tleh, v ležalniku, nikjer, mazali smo zobke, GH danes ni pojedel niti žličke. Je pa veliko kakal, ima tudi fajn rdečo rit in mu sudocream ne pomaga. Hm....kaj še pomaga? K dohtarju ga zarad rite ne bi vozila, sam je res tko kot "opečena". Če jutri ne bo bolje, po celodnevni in nočni terapiji s to kremo, bom šla v lekarno po praško pasto.Upam, da mu bo pomagala.

Benika...mislim nate.

ŽanaTaja...odvisno tud kok boš oz. si mobilna z otroci. Jaz sem bolj tip ko nisem na miru in bi si želela voziček za dvojčka v tvojem primeru, da bi lahko z obema hodila na daljše sprehode, izlete ipd., pa spijo notri brez problema, če si zunaj. Oprosti na vprašanju, ampak a ti si zanosila kljub kontracepciji? Waw....

Almera...lepo, da gre Borovo stanje na bolje. Zunaj je pa itak za en klinc vreme, tak da vsaj slabe volje ne bos, ker ne mores it na sprehod ven. Kako je Ronja?

Jaz sem se pa odločila, da bo Anej doma še 10dni. To nedeljo bo praznoval že svoj 5 RD s prijateljčki, čeprav ima dejansko RD 3 dni kasneje, ampak je bila telovadnica samo to nedeljo še frej. Pa še RD bo praznoval doma, potem pa gre nazaj v vrtec. Pol se pa kofetkanje lahko spet začne. user posted image

Mirno noč vsem. Upam, da bo tudi naša, ker še ena taka kot je bila zadnja, pa me lahko samo kam odpeljejo.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.2.2011 21:48:40 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.2.2011 7:52:51   
mala
Dobro jutrouser posted image

Danes je pa valentinovouser posted image user posted image , čestitke vsem zaljubljencemuser posted image .

Almera - super, da vam gre na boljeuser posted image . Ronja naj se pa čimprej pozdraviuser posted image

Soncica - hvala za recepteuser posted image , zdaj mi ne bo nikoli zmanjkalo idej.

No, kar se tiče sedenja, se strinjam z Ninibouser posted image , je lepo razložila.

Pa je spet zimsko zunaj, sem se kar malo razvadila v lepem vremenu..ampak bova šla na en sprehodek samo upam, da ne bo deževalo. Moram še nabavit dežno prevleko za športni del...user posted image

Punce lep danuser posted image

A Benika se pa nobeni ne javiuser posted image  držim pesti, da se stvar ureja...benika mislimo nateuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.2.2011 8:10:35   
lillchy123
jutrouser posted image

jst si kuham še eno kavico, ta mala že spi prvo rundouser posted image , jst pa mal uživamuser posted image

ja, včeri je bil sneg, je bla naša tud ena velka tečka.na take dneve sem pa čist prepričana, da je zadnji user posted image user posted image user posted image user posted image

grem opravit par klicev, želim vam lep lep lep in še lepši dan user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 857
14.2.2011 8:32:04   
nadka30
lepga valentinčka želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.2.2011 8:50:14   
corfu
Dobro jutro user posted image

Naša Brina še veselo spi user posted image user posted image user posted image  ponoči je dvakrat jedla in to je to user posted image . Imam pa sina danes doma, je kar naenkrat zakuhal na 39.4 temperature in bruhanje user posted image  no danes je že boljši in tudi vročine danes nima...upam, da se ne nalezemo še drugiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.2.2011 8:56:56   
corfu
kako je z beniko, a katera kaj ve?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.2.2011 8:57:32   
corfu
A lahko še meni katera posreduje recepte GH?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.2.2011 9:22:39   
katrinka
tudi mene zanima kako je benika

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.2.2011 9:51:40   
tinkatonka
GH....punce kdaj pa lahko zelje uvedemo otroku? Danes bo namreč za nas zelnjato-krompirjeva juhica, pa se poigravam z mislijo, da bi zelje in krompir še J. dala.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.2.2011 10:04:54   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

GH....punce kdaj pa lahko zelje uvedemo otroku? Danes bo namreč za nas zelnjato-krompirjeva juhica, pa se poigravam z mislijo, da bi zelje in krompir še J. dala.

uf sem brala da pred 7.mesecem ne...no bo pa danes cvetačko s krompirjem jedel

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 864
14.2.2011 10:07:57   
corfu
Naša bo pa danes jedla porovo juhico.

Jaz sem pa dobil aizvide od brisa in zopet ni ok že tretjič in ima pregled zopet avgusta user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 12:56:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
14.2.2011 15:11:20   
bambinca
almera upam, da je samo virozica in ji gre že na bolje

žanataja user posted image user posted image user posted image mi imamo ta mala dva 15m narazen in je na začetku res bilo pestro, ampak zdaj je pa prav luštno že...in vozčka nisem imela, čeprav je ta mali shodil šele, ko se je rodila Zoja-mi ni žal; ne prehitevaj, ga boš kupila potem, če boš potrebovala;
je pa res zoprno, ker iz vrtca se prinese en kup virusov in potem ga imaš itak domauser posted image

nenika zakaj si bila zadnjič depresivna? a si zdaj bolje?

ninibo -sem predala pozdrave B.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.2.2011 15:15:43   
Izabelina
a so vaši user posted image tut na pouno sitni danes?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 868
14.2.2011 15:20:59   
bambinca
hm, moja dva ta mala sta pa ful zaspanca danes

zelje - (razmišljam) če mi je P. rekla, da ga lahko jem, če dojim, zakaj ne bi potem tudi ona lahko zdaj jedla? ne vem, tinkatonka, probaj čisto malo najprej

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.2.2011 15:25:54   
bambinca
benika je še notri, jo pregledujejo,...danes je celo jedla; boga pogreša svoje - je prepoved obiskovuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.2.2011 15:29:17   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

benika je še notri, jo pregledujejo,...danes je celo jedla; boga pogreša svoje - je prepoved obiskovuser posted image

joj kaj pa Manja?

a je nalezljivo, da ma prepoved obiskov? joj user posted image naj se čimprej pozdravi!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.2.2011 15:31:18   
bambinca
ne, ne ni nalezljivo!!! prepoved je na splošno po bolnicah

Manjo pomagajo starši rihtat.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.2.2011 16:01:17   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

ninibo -sem predala pozdrave B.

Hvala, ma mi je veliko v mislih. Ma ne vem, sej bi na vsako verjetno mislila ki jo poznam tu. Clovek, ti kar nekako prirase k srcu, pa potem ko ves, da ima se 3 doma, pa eno cisto majceno, jaz ti tako zelo zelim da bo vse OK benika. Naj ti cas v bolnici hitro mine, pa da bo diagnoza res cisto nic posebnega.  

izabelina tudi mi smo danes ponoci slabo spali, pa Neo ni hotel zjutraj spati, sedaj je pa koncno omagal - bi bila ze presenecena, ce ne bi.

almera user posted image user posted image user posted image  za Ronjo, da se kmalu pozdravi!

Vikend za nami, spet minil tako hitro da ni res. Bila sva na enem roj. dnevu, kjer je najboljsa prijateljica oznanila, da pricakuje 2 user posted image  - zelo vesela zanjo. Pa postrigla sem se, barva nova, pa spet mi je ratalo it tect. Smo imeli druzinski tek, N. je porival vozicek, ta drugi N. je uzival v hitrem vozickanju, mami je pa zraven sopihala.user posted image user posted image   Danes pa je bil seveda dan D - razgovor za sluzbo, kjer dobro kaze, seveda bom 100% ko podpisem. Ce bo vse OK, zacnem s studijskim letom torej oktobra. Bova pa ocitno z mojim user posted image  konkurirala eden drugemu user posted image user posted image . Pa na telovadnih uricah sva bila, kjer je bilo spet lustno.

Sedaj pa upam, da mi rata iti ven na en krog teka, potem bo pa zvecer ko gre nas pisek spat malo valentinovega. Jutri pa proti primorski.

Uzivajte!!  

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.2.2011 17:03:53   
Katalenca
sedenje moram priznat, da jaz tudi ga že kdaj posedem v naročju oz se sam dviga gor in noče bit več v položaju lupinice...

GH še ne uvajam. Čeprav razmišljam, da bom morala počasi začet. Čez en mesec začnem namreč z delom v laboratoriju, moram zaključit še magisterij in sedaj imam priložnost, da se priključim projektu. Zato bom vsa popoldan odsotna in da bo lahko ga mož v tem času nahranil. Ja, bo kar pestro. Sedaj sem začela s prebiranjem literature, članki... Po 20h zvečer :) Če človek odlaša ni preveč dobro user posted image  Ampak saj bo, upam da v enem letu zaključim.

Naš je pa ponoči povečal hranjenje za 100%. Iz dveh na 4 podoje. Jao user posted image  Upam da mine. Zaspim za dve urici, potem se pa začne.

Lepo se mejte!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.2.2011 19:16:01   
malecka_mateja
zdravo!

vsem bolančkom vse  pikepoke. tudi naš Tin je dobil virozo user posted image

sem pa vseeno danes dobre volje sam sem za valentinovo dobila najlepše darilo DIPLOMO. juhu. danes sem uspešno opravila in z moji ramen je padlo 100 kg skrbi.

lp

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.