tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 2. del (23.1.2011 10:13:07)
|
Dobro jutro. No pri nas se zgodba ponavlja. Jakob je ugotovil, da čez dopoldne ni fajn jest, ponoči pa zato na tri ure, ali celo na dve in pol. Danes ponoči mu bom dala vsaj za en obrok čaj namesto mleka, čeprav pričakujem upor, ampak tkole ne bo šlo, da dopoldne ne bo jedel po 10h, ponoči pa tok bolj pogosto, da prinese notri, kar je čez dan izpustil. Aja pa še buden je bil ponoči kakšno uro. Ampak sem ga zraven sebe dala in umirjala, brez igračk, samo z mojimi rokami se je igral, pa čista tišina je bila. tannya...si kaj bolje? almera...hvala za dobro igro. Si pa nepremagljiva [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]. Se priporočam še za kdaj. Aja glede Polar ure, a lahko potem tvoja julijka pogleda če imajo v kakšnem Interšportu model Polar FT 4? Zunaj lep sonček. Sicer še malo mrzlo, ampak ko bo topleje šibamo samo ven. Mož se igra z Anejem, delata "pasti" po hiši, Jakob spi, jaz pa za kosilo pripravljam. Danes bo kr pica za fante (jaz je ne maram), za mene pa goveji zrezki v omaki. [sm=smiley1.gif] Se javim še kaj.
|
|
|
|